• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputnjik.rs

08.07.2018

16:31

AMERI IZVODE VOJNE VEŽBE SA UKRAJINOM UOČI SAMITA PUTINA I TRAMPA: Moskva: Ako zatreba, reakcija će biti munjevita!

Vesti

AMERI IZVODE VOJNE VEŽBE SA UKRAJINOM UOČI SAMITA PUTINA I TRAMPA: Moskva: Ako zatreba, reakcija će biti munjevita!

Podeli vest

Rusija negativno gleda na vojne vežbe SAD i Ukrajine u Crnom moru, jer oni pogoršavaju vojno-političku situaciju u regionu, izjavio je senator Franc Klincevič

Senator je naveo da vojne vežbe ne predstavljaju opasnost za Rusiju, sva kretanja se prate iz minuta u minut i ako zatreba, reakcija će biti munjevita. Ipak, po mišljenju političara, vojne vežbe sa SAD mogu podstaći Kijev na nerazumne akcije, stvarajući iluziju da im je sve dozvoljeno.

Parlamentarac je podsetio da se vežbe "Morski povetarac" izvode nedelju dana pre samita Vladimira Putina i Donalda Trampa zakazanog za 16. jul u Helsinkiju, koji "mnogi u svetu čekaju sa velikom nadom".

(VIDEO) OD OVOGA SU SE AMERIKANCI PLAŠILI: Ruski superavion SU-57, koštaće duplo manje OD RIVALA F-35 I F-22!

- Ne mislim da vojne vežbe stvaraju dobru atmosferu za ovaj samit - izjavio je on.

(UŽIVO) IZVUČENO ŠEST DEČAKA IZ PEĆINE NA TAJLANDU! Akcija spasavanja uspešno počela!

Ranije je komandni brod Šeste flote Ratne mornarice SAD "Maunt vitni" uplovio u Crno more, gde će učestvovati u američko-ukrajinskim vojnim vežbama "Morski povetarac - 2018".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija