• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Komersant.rs

09.07.2018

14:49

IZRAEL OTVARA SVETSKI SUKOB, UŠLI U RAT PROTIV SIRIJE I IRANA!? Teheran i Tel Aviv skinuli rukavice, veliki rat sve izvesniji!

Vesti

IZRAEL OTVARA SVETSKI SUKOB, UŠLI U RAT PROTIV SIRIJE I IRANA!? Teheran i Tel Aviv skinuli rukavice, veliki rat sve izvesniji!

Podeli vest

Visoki iranski zvaničnik saopštio da vojska Irana neće napustiti teritoriju Sirije, da će nastaviti da se suprostavlja snagama Izraela u Siriji za koje tvrdi da duže vreme napadaju armiju Sirije i pomažu džihadistima i opozicionim frakcijama

Cionistički teroristi, rekao je iranski visoki diplomata, Husein Amir-Abdulahan.

Izrael, međutim, upozorava da je poslednjih dana došlo do još većeg preokreta i pojačane anti-izraelske retorike i delovanja zvanične Sirije.

S druge strane, Sirija je saopštila da je izraelska avijacija napala bazu T4 koja se nalazi u provinciji Homs, te da je srušen jedan izraelski borbeni avion, što Izrael demantuje.

Avigdor Liberman, ministar odbrane Izraela, rekao je da će Izrael uništiti raketne sisteme S-300 u Siriji, ukoliko budu oborili ijedan izraelski avion.

Očekuje se da Sirija razmesti ruske S-300 sisteme na svojoj teritoriji, što je Liberman prokomentarisao takvom otvorenom pretnjom.

(VIDEO) LETO STIŽE U SRBIJU KAD PUTIN UGASI HAARP?! Kiša će nas daviti dok ne završi SP u Rusiji, ZNAČI JOŠ SEDAM DANA!

Izrael je praktično u otvorenom ratu protiv Sirije i Irana, a evidentno na strani džihadista i tzv. opozicionih snaga Sirije koje se kao i džihadisti bore protiv zvaničnih vlasti Sirije.

Iran je optužio Izrael da već duže vreme pruža pomoć džihadistima koji deluju na teritoriji Sirije.

SRBIN ISMEJAO AMERE, UPAO U BONDSTIL I SATIMA SE GLUMIO AGENTA CIA?! Najmoćnija tajna služba na svetu predmet sprdnje!

Izrael je celo vreme napadao sirijsku armiju sa ciljem davanja podrške džihadističkim grupacijama koje su se našle razbijene u haosu, piše sajt Muraselon, citirajući izjave Amir-Abdulahana, iranskog poslanika i predstavnika Odbora za spoljne odnose Islamske republike Iran.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija