• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

18.07.2018

10:43

TRAMP VALJDA HTEO DA POHVALI CRNOGORCE: To je zemlja snažnih i agresivnih ljudi. MOGLI BI DA ZAPOČNU TREĆI SVETSKI RAT!

Vesti

TRAMP VALJDA HTEO DA POHVALI CRNOGORCE: To je zemlja snažnih i agresivnih ljudi. MOGLI BI DA ZAPOČNU TREĆI SVETSKI RAT!

Podeli vest

Američki predsednik Donald Tramp doveo je u pitanje obavezu SAD da brani druge članice tog vojnog saveza rekavši da bi angažovanje SAD u odbrani neke male zemlje, kakva je na primer Crna Gora, moglo dovesti i do Trećeg svetskog rata

U intervjuu za Foks njuz na kraju evropske turneje tokom koje je učestvovao na samitu NATO, posetio Britaniju i sastao se sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom u Helsinkiju, Tramp je govorio o funkcionisanju i finansiranju zapadnog vojnog saveza.

Na pitanje novinara zašto bi njegov sin, imajući u vidu obavezu svake članice NATO da brani druge članicu, išao da brani na primer jednu Crnu Goru, Tramp je kazao da i on postavlja to isto pitanje. 

- Crna Gora je mala država sa veoma snažnim ljudima. Oni su veoma snažni ljudi. Oni su veoma agresivni ljudi, možda će postati agresivni i čestitam - u Trećem svetskom ratu smo! - kazao je Tramp. 

(VIDEO) TEŠKA BLAMAŽA U BELOJ KUĆI! Dok je je Tramp govorio o CIA, odjednom se NAŠAO U POTPUNOM MRAKU!

On je dodao da shvata da je to način na koji su stvari postavljene i podsetio da je došao na funkciju tek pre nešto više od godinu i po dana ali da je već obezbedio dodatno finansiranje za NATO. 

- Rekao sam - morate da platite, morate da platite - kazao je predsednik SAD.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Doca

pre 5 godina

Hteo da kaže da su montenigeri kršni, divlji ljudi.

Rovacka republika

pre 5 godina

Koji? Ovi iz ravnice podgoricke. Hahahahhaha

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija