• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Komersant.rs

21.07.2018

22:56

PUTIN PREDLOŽIO TRAMPU REFERENDUM U DONBASU: Kijev na veštačkom disanju, OSTALI BEZ NAJVAŽNIJEG SAVEZNIKA!

Vesti

PUTIN PREDLOŽIO TRAMPU REFERENDUM U DONBASU: Kijev na veštačkom disanju, OSTALI BEZ NAJVAŽNIJEG SAVEZNIKA!

Podeli vest

Ruski predsednik Vladimir Putin predložio je svom američkom kolegi Donaldu Trampu tokom njihovog susreta u Helsinkiju da se na teritoriji Donbasa organizuje referendum, kao jedno od mogućih rešenja krize na jugoistoku Ukrajine, saznaje Blumberg

Pozivajući se na neimenovane izvore koji su prisustvovali sastanku Putina i Trampa, reč je o referendumu koji bi bio organizovan pod okriljem međunarodnih organizacija, na kojem bi se građani Donjecke i Luganske Narodne Republike izjasnili o statusu njihove teritorije.

Međutim, Putin i Tramp su se dogovorili da ovu ideju ne objave javno, kako bi američki predsednik imao vremena da razmisli o tom predlogu.

AMERI PRESEKLI! TRAMP ZATRAŽIO PODELU KOSOVA! Haradinaj pretio ratom pa se posle izvinjavao, TAČI SPREMAN DA POSLUŠA!

S tim u vezi oglasio se i ruski ambasador u SAD Anatolij Antonov koji je potvrdio da su Putin i Tramp na sastanku u Helsinkiju izneli konkretne predloge o tome kako rešiti krizu u Donbasu, iako nije precizirao o čemu je bilo reči.

PANIKA U CRNOJ GORI, ŠTA JE PUTIN REKAO TRAMPU O MONTENEGRINIMA: Milogorci u neverici, plaše se da ih je Tramp prodao!

- To pitanje je bilo na dnevnom redu, izneti su konkretni predlozi kako da se kriza reši - rekao je.

Dva lidera sastali su se u Helsinkiju 16. jula, a njihov susret je trajao četiri sata.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...
Partizan

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...

Navijači Partizana, naviknuti od košarkaša iz crno-bele porodice da pola veka unazad raznoraznim trofejima pune riznicu, teško su podneli sušan period od odlaska Duška Vujoševića do povratka Željka Obradovića i „dana pobede“. Posebno pamte generaciju koju je pre šest-sedam godina vodio Aleksandar Džikić i koja se poput Spartanaca u Termopilima srčano i do poslednje kapi znoja suprotstavljala daleko moćnijem protivniku.

24.04.2024

08:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija