• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: vostok.rs

23.07.2018

18:23

(VIDEO) TRAMP PROVOCIRA PUTINA: NATO brodovi uplovili U VIŠEVEKOVNU RUSKU LUKU Odesu!

Vesti

(VIDEO) TRAMP PROVOCIRA PUTINA: NATO brodovi uplovili U VIŠEVEKOVNU RUSKU LUKU Odesu!

Podeli vest

Brodovi pomorske grupe NATO ušli su u luku u Odesi, saopštila je press-služba ukrajinske mornarice

Brodovi stalne vojno-pomorske Grupe NATO-a broj 2 i stalna protivminska vojno-pomorska Grupa broj 2 došla je u posetu u luku Odesa, objavila je mornarica na svojoj stranici na Fejsbuku.

LAVROV I GERASIMOV NA SASTANKU SA NETANIJAHUOM: Sudbina Sirije se rešava u Jerusalimu

Cilj i vreme boravka posete nisu saopšteni.

(VIDEO) RUSKI BEZBEDNJACI POD UZBUNOM: Američki špijuni u posedu tajnih informacija, UGROŽEN "AVANGARD" PROJEKAT NAJMOĆNIJE RAKETE NA SVETU!

UZBUNA U DONBASU! SPECIJALCI NATO NA LINIJI RAZDVAJANJA: Sprema se napad, INSTRUKTORI OBUČAVAJU UKRAJINCE!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Hibridni rat

pre 5 godina

Da mi vidimo sada sve te ruske esove i rakete nuklearne koje rade čuda po internetu za hibridno kukavičko ratovanje a u realnosti kad Tramp digne silu onda se ćuti i gleda?

Zoran

pre 5 godina

A možda i svabe hibridno ratovale, pa francuzcici pa turcici a mozds i ti hibridni bi probao kretenu

CVeki

pre 5 godina

Zar su i rusi trebali da urade ovakvu nečuvenu glupost ?Za sukob je potrebno dvoje ali je sreća što postoje i razumni i pametni ljudi za razliku od tebe!

DEDA RAKA

pre 5 godina

Pošalji im Vladimire nocače na Kubu pa nek' onda kauboji sviraju........ u trubu ! Pokaži im malo nove razarače pa nek' onda Donča jauče i plače!

Kažu

pre 5 godina

Sada i hrvatski košarkaši U20 osvojili srebro na EP ma sigurno je i među njima neki srpčić! Ove godine za slavlje, 23g Oluje je Tomsonov koncert sa Čavoglavama u Glini, gde je drugi dan Oluje zarobljena srpska vojska potpisala predaju, pobedničkoj hrvatskoj vojsci, šta će i ove godine, svečano obeležiti i Kolinda a i narednih 5g kad dobije i drugi mandat!

CVeki

pre 5 godina

Kad bi imao tvoju pamet tako bi se slatko naodmarao.Stvarno mi je žao što si tako plitkoum.

Ateista

pre 5 godina

Ma samo da krene da se i ta krivoslavna Rusija izbriše sa lica zemlje ko šta se na vreme izbrisala Vizantija pa će posle biti mir?

AROMSKA SPARTA

pre 5 godina

Ukrajinci pod hitno mora da ostanu bez 90% Ukrajine, a što se naroda tiče one koji se vrate u ruski rod treba ostaviti, a ostale sabiti na tih 10% teritorije pa neka idu gde god hoće i u NATO i u uniju, to su ionako uglavnome sve ili grko-katolici ili fašisti koji poštenom narodu ne trebaju.

kiza

pre 5 godina

A sta je tu strasno. Kao da ih Rusi nisu pratili na tom putu

pc

pre 5 godina

Tako im i treba kad nisu reagovli kada su nacisti izvrsili napad na Odesu i popalili one ljude. Rusi su picke nevidjene. Prodali bi se za saku dolara.

drago

pre 5 godina

a kako ce da izadu sada kopnenim putem morace da posalju velike kamione preko Poljske

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija