• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.07.2018

20:18

NARKO-KARTEL UCENIO GLAVU PSA  NA 70.000 DOLARA! Policijsko kuče pomrsilo račune kolumbijskim narko-bosovima!

Vesti

NARKO-KARTEL UCENIO GLAVU PSA NA 70.000 DOLARA! Policijsko kuče pomrsilo račune kolumbijskim narko-bosovima!

Podeli vest

Najveći narko-klan u Kolumbiji, Urabenjos, nudi nagradu onome ko ubije ili uhvati policijsku kerušu Sombru. Ona uspešno pronalazi kokain, te je kartel zbog nje izgubio stotine miliona dolara

Najveći kolumbijski narko-kartel Urabenjos ucenio je glavu policijskog psa na 70.000 dolara. Ženka nemačkog ovčara Sombra, što znači senka, godinama im već uništava posao nalazeći drogu, te klan, koji je zbog nje izgubio stotine miliona dolara, hoće da je se reši.

Miljenica nacije

Dario Antonio Usuga, šef zloglasnog narko-kartela za kojeg SAD nude pet miliona dolara, objavio je da će platiti onome ko ubije ili uhvati Sombru. Šestogodišnja keruša odgovorna je za zaplenu tona i tona kokaina Urabenjosa poslednjih godina, što je kartelu napravilo ogroman gubitak. Takođe, ona je pomogla i u hapšenju 245 gangstera narko-kartela, što je samo dodatno razbesnelo njihovog bosa.

- Traži se živa ili mrtva - navedeno je na flajerima koje klan deli po ulicama.

Informer

Zbog tako ozbiljne pretnje, kolumbijska policija je rešila da zaštiti Sombru. Ona je premeštena sa karipske obale, gde je patrolirala sa vodičem, na bezbedniju lokaciju - međunarodni aerodrom "El dorado" u Bogoti. Tokom smene, koja traje šest sati, dobila je i naoružanu pratnju. Nakon što završi njuškanje tereta na aerodromu, policija transportuje Sombru do njenog smeštaja specijalnim kombijem sa tamnim staklima, u kom je čuvaju dva naoružana stražara.

Informer

RASPISAO NAGRADU DArio Antonio Usuga

- Odgovorni smo za njenu bezbednost. Ona je miljenica nacije - kaže Hose Rohas (25), Sombrin vodič.
On dodaje da je ona trenutno najkorisniji policijski pas jer su joj čulo mirisa i instinkti veoma razvijeni.Našla zakopanu droguInače, Kolumbija se smatra najvećim proizvođačem kokaina na svetu. Procenjuje se da tamošnji narko-karteli svake godine proizvedu 487 tona. Najveći deo droge prebacuje se gliserima i posebnim podmornicama u Centralnu Ameriku, a odatle u SAD i Evropu.

TRAMP UDARIO NA PRIRODNO BOGATSTVO ŠKOTSKE: Izgradnjom golf terena uništio peščane dine stare 4.000 godina

Informer

Prošle godine policija je imala velikog uspeha u zapleni kokaina. Samo u jednoj raciji nađeno je rekordnih 12 tona droge, koja je pripadala narko-kartelu Urabenjos, a zaplenjena je upravo zahvaljujući Sombri. Nakon što su policijski timovi upali na farme kokaina, keruša je uspela da ga nanjuši, iako je bio zakopan u zemlji i prekriven lišćem banana. Ukupna vrednost te zaplenjene droge iznosi 360 miliona dolara.

TRI TINEJDŽERKE UBILE OCA, POZNATOG MAFIJAŠA! Godinama ih je tukao i SEKSUALNO ZLOSTAVLJAO! A sad im preti po 15 godina robije!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Petković iz Brisela: Priština donosi političke odluke koje imaju za cilj proterivanje Srba sa KiM! Naš predlog ocenjen kao konstruktivan!
Politika

Petković iz Brisela: Priština donosi političke odluke koje imaju za cilj proterivanje Srba sa KiM! Naš predlog ocenjen kao konstruktivan!

U Briselu, u okviru dijaloga Beograda i Prištine, završen je sastanak delegacije Beograda predvođene direktorom Kancelarije za KiM Petrom Petkovićem, u kojoj su i finansijski eksperti, sa specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom i njegovim timom. Očekuje se da je glavna tema današnjih sastanaka u Briselu bila odluka takozvane centralne banke Kosova da zabrani upotrebu dinara na KiM.

18.04.2024

14:27

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Odloženje suđenje za smrt nekadašnjeg direktora „Niteksa“: Okrivljeni motociklista mora na operaciju kuka
opravdano odsustvo?!

Odloženje suđenje za smrt nekadašnjeg direktora „Niteksa“: Okrivljeni motociklista mora na operaciju kuka

Suđenje Ivanu Jovanovuću (49) iz selja Voljčinca kod Žitorađe optuženom da je izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je smrtno stradao Mile Novaković (81), bivši direktor niške tekstilne firme „Niteks“, odloženo je danas pošto je okrivljeni posredstvom advokatice sudskom veću Osnovnog suda u Nišu dostavio izveštaj lekara u kome se navodi da ne može da prisustvuje ročištu zbog operacije kuka. Nastavak suđenja zakazan je za 4. jul.

18.04.2024

14:32

Sport

Salcburg u odabranom društvu! Nijedno veliko takmičenje ne može da prođe bez Srba!
Fudbal

Salcburg u odabranom društvu! Nijedno veliko takmičenje ne može da prođe bez Srba!

Odigrani su revanš mečevi četvrtfinala Lige šampiona, nakon čega smo saznali imena četiri preostala kluba koja će se boriti za najvredniji trofej u evropskom klupskom fudbalu. Pored toga, eliminacija Arsenala od minhenskog Bajerna imala je za posledicu to da engleski velikan neće igrati na Svetskom klupskom prvenstvu 2025. godine! Umesto "tobdžija" tamo će se naći austrijski Salcburg za koji nastupaju trojica srpskih fudbalera! Nema sumnje da će domaćim ljubiteljima fudbala reformisano takmičenje biti vrlo interesantno, jer će na njemu nastupiti veliki broj srpskih igrača!

18.04.2024

14:48

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija