• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: BBC

31.07.2018

08:41

"PLATILA SAM SVE... OPET SAM SLOBODNA KAO TALAS..." Marija Zaharova pravi paralelnu karijeru NA ESTRADI!

Vesti

"PLATILA SAM SVE... OPET SAM SLOBODNA KAO TALAS..." Marija Zaharova pravi paralelnu karijeru NA ESTRADI!

Podeli vest

Marija Zaharova, portparolka ruskog Ministarttva spoljnih poslova, postala tekstopisac

Glavna portparolka ruskog ministarstva inostranih poslova je izgleda počela da gradi uspešnu paralelnu karijeru pišući tekstove za popularne pesme. 

Uprkos zahtevnom poslu koji obavlja kao javno lice ruske diplomatije, napisala je reči za pesmu o ljubavnom rastanku "Platila sam sve" koju izvodi popularna pevačica Kaća Lel, piše list Arumenti i Fakti. 

facebook


Pevljiva numera, koja bi komotno mogla da se pojavi na Evroviziji, je nastala nakon slučajnog susreta sa Kaćom Lel, nakon koga je Zaharova "posle neprospavane noći" napisala tekst. 

"Platila sam sve... Trka je završena i više nisi jedini. Opet sam slobodna kao talas", glase reči u prevodu sa ruskog.

To joj nije prvi put: prošle godine je napisala pesmu o Siriji pod naslovom "Povratak sećanju" za pevača Nargiza. 

Zaharova, međutim, naglašava da ne piše po porudžbini. 

- Mnogi traže da im pišem tekstove, ali ja ne radim tako - rekla je za državnu agenciju TASS. - Moram da osetim, da razumem - emocija je najvažnija, a reči dođu posle.

A nije ni jedina među ruskim zvaničnicima koja se odala muzici. 

Bivša savetnica predsednika Vladimira Putina Jahana Polijeva je napisala reči za mnoge pesme, uključujući hit "Sprema se mećava" iz 2007, dok je nekadašnji zamenik ministra spoljnjeg Vladislav Surkov navodno pisao pesme za danas rasformiranu rusku rok grupu Agata Kristi


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Branko

pre 5 godina

Kraljica HR Kolinda joj nije ni do koljena!!!!?????

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija