• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnik

31.07.2018

21:53

SVET U ŠOKU, LUKAŠENKO DOŽIVEO MOŽDANI UDAR?!  PR predsednika odgovorila Ukrajincima:  TO NEĆETE DOČEKATI!

Vesti

SVET U ŠOKU, LUKAŠENKO DOŽIVEO MOŽDANI UDAR?! PR predsednika odgovorila Ukrajincima: TO NEĆETE DOČEKATI!

Podeli vest

Portparol predsednika Belorusije Aleksandra Lukašenka Natalija Ejsmont negirala je glasine da je beloruski lider navodno doživeo moždani udar.

Portparol predsednika Belorusije Aleksandra Lukašenka Natalija Ejsmont negirala je glasine da je beloruski lider navodno doživeo moždani udar.

Šef države je po nekim informacijama prošlog petka trebao da poseti Gomelj, ali nije bilo zvanične potvrde plana o putovanju. Jedan broj ukrajinskih medija, pozivajući se na beloruske novinare, objavio je da je Lukašenko vanredno hospitalizovan sa dijagnozom moždanog udara. Informativna agencija je pisala da se beloruski lider od 28. jula nije pojavljivao u javnosti.

Ejsmontova je nazvala ovu informaciju „glupošću“, dodavši da je jedino što ona može da odgovori ukrajinskim medijima: „Nećete to dočekati“.

Predsednik Belorusije je i sâm negirao medijske glasine kada je došao na sastanak sa predsednikom Minskog oblasnog komiteta Anatokijem Isačenkom.

LUKAŠENKO DOLAZI I DONOSI ČETIRI LOVCA MIG -29: Srbija će s eskadrilom MiG-29 biti najjača VOJNA SILA U REGIONU!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vns

pre 5 godina

Jel' to taj što treba da nam pokloni MIG-ove za par sto miliona?

Perakaže

pre 5 godina

Nije Lukašenko doživeo moždani udar nego su ga englezi otrovali. Sad neka Tereza Mej odgovara za zločin.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija