• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pravda

21.08.2018

11:15

(VIDEO/FOTO) ŠOK U NATO, PUTIN DIGAO 1.077 AVIONA, 900 TENKOVA, 300 BRODOVA I 262.000 VOJNIKA! Nepregledne kolone na istoku Rusije!

Vesti

(VIDEO/FOTO) ŠOK U NATO, PUTIN DIGAO 1.077 AVIONA, 900 TENKOVA, 300 BRODOVA I 262.000 VOJNIKA! Nepregledne kolone na istoku Rusije!

Podeli vest

Više od 262 000 vojnika, 1077 aviona, 900 tenkova, 300 brodova i preko 31 000 ostalih komada vojne tehnike uzeće učešće u vežbi Vostok 2018 

Ruske oružane snage iz centralnog i istočnog vojnog okruga su počele danas petodnevnu pripremnu vežbu pred ratne igre Istok 2018.

Prema informacijama iz Ministarstva odbrane Ruske Federacije više od 262 000 vojnika, 1077 aviona, 900 tenkova, 300 brodova i preko 31 000 ostalih komada vojne tehnike će uzeti učešće u ovoj vežbi.

ZAPAD SE PLAŠI DILA SRBA I ALBANACA: Srbija bi u tom slučaju bila premoćna i bila bi i RUSKO UPORIŠTE NA BALKANU!

Vežba će trajati do 25. avgusta i cilj joj je da testira spremnost oružanih snaga pred ratne igre Istok 2018 koje su zakazan za 11. do 15. septembra na Dalekom Istoku Rusije.




(VIDEO/FOTO) AMERI, DŽABA SANKCIJE, IRAN PREDSTAVIO NOVI BORBENI AVION: "Kovsar" spreman da RASTURI RAPTORE!

Kako je izgledalo pokretanje tehnike pogledajte u videu ispod.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Pik

pre 5 godina

Sok danas sok sutra, nije sok dobro oni znaju sta ima rusija zato i ne smeju da krenu

Dado

pre 5 godina

Zemlja Rusija nikoga neugrožava naspram zapadnih partnera??!!

Mate

pre 5 godina

Bogami, onih 50-tak Armata se u Rusiji ne gase.. Pa jel se odmaraju oni ikad, ili svakih 2 dana snimaju skečeve za Youtube?! Amerikanci svoje kolone kidaju na manje dijelove, uvijek izbjegavaju pokazivati koliko imaju, parade nikad ne rade, a Rusi se ubiše da pokažu kako imaju miljarde tenkova. Nema veze što ih 70% trune po livadama, i što su stari 40 godina, bitan je broj. 1100 aviona.. pola za zaprašivanje usjeva. Nitko ne spori da su nuklearna sila, velika država, ali je svima jasno da su daleko od SSSRa, a kamoli današnje Amerike.. Al neka, moraju ljudi da se trude, bar nešto da sačuvaju od nekadašnjeg utjecaja, bar na granicama, ili kod kojeg očajnog diktatora tipa Asad, ili Jim.. daj što daš..

Branko

pre 5 godina

" Samo vi cucite na Rukoj granici, a nemate m*da dabilo sta ucinite"!!???? "ZAMENILI STE TEZE TKO JE DIKTATOR, PA VALDA JE TO ONAJ TKO PO SVETU SPROVODI DIKTATURU (AMERI, NATO I SA NJIMA O NASE BANANA DRZAVE)"!!!????,

Zole

pre 5 godina

Upravo tako. Putin je zato i doveden na čelo Rusije da bi se opravdalo postojanje nato i da bi ameri mogli da rade ovo sto rade. Ameri ćute i rade baŝ ono ŝto im se hoće, a svi ostali su samo lajavi krelci. Ako gledamo realno koliko god voleli jedne ili ne voleli druge.

Iroslav perkovic

pre 5 godina

E moj mate ustasicu mali.to bi ti volio da je tako,ali n8je....boite se vi svi rusa kao guje...svasta bi vi svi radili rusima ali nesmijete...nematemu..

DEDA RAKA

pre 5 godina

Govedarska zamlja intenzivno bledi, ostaje joj samo da se JEDI.!

Milorad Culibrk

pre 5 godina

Da je IQ drzavnika zemalja clanica NATO-a i njihovih kvazi satelita, manji od prosecnog broja muskih cipela je odavno jasno. Da umeju da citaju ili pak ako i umeju da razumeju sta su procitali potsetili bi svoju siromasnu sivu mozdanu masu, zvanu mozak, kako je prosao Napoleon, Austrougarska i Hitlerova soldateska. Ono sto jeste najstrasnije to je da su Rusi, braneci sebe, spasavali covecanstvo a to NIJE NA CENI. NA CENI SU FUKARA, UZURPATORI, OKUPATORI,TERORISTI I UBICE. Boze pomozi im da nadju jos koji gram sive mozdane mase kako ne bi odveli sebe i ceo svet u provaliju.

Branko

pre 5 godina

@Mate, procitaj ovo mozda ti nesto normalno klikne !!!??????

Robi

pre 5 godina

Da. Spasit će vas rusi kao i '99. Isto tako odlučno...

milosrdni Gavilo

pre 5 godina

Cik dodjite na Kosovo i Metohiju ako smete ... :)

Prokopije

pre 5 godina

Ko im radi u privredi i na selu kad toliko često organizuju vojne vežbe sa hiljadama muškaraca?

Izbori 2024

Vesti

TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima!
Live TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima!

Teroristički napad u Moskvi je tema broj jedan svetskih medija. Međutim, Zapad na različite načine pokušava da cenzuriše informacije koje dolaze iz Rusije. Sa Jutjub platforme koja je dostupna u većem delu sveta, skidaju se emisije i snimci koji izveštavaju o dešavanjima u Moskvi. To se dešava i televiziji Informer. Sve naše informativne emisije u kojima razgovaramo o ovom užasnom masakru uklonjene su sa Jutjuba sa objašnjenjem da kršimo njihove uslove korišćenja. Cenzurišu se samo i isključivo oni mediji koji postavljaju logično pitanje: da li su Ukrajina i zapadne sile umešane u ovaj teroristički akt? Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar i publicista Drago Delić i Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose.

28.03.2024

12:44

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija