• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/B92

22.08.2018

20:35

(VIDEO) NASTAVNICA IGRALA NA ŠIPCI, PA OSTALA BEZ POSLA!

Vesti

(VIDEO) NASTAVNICA IGRALA NA ŠIPCI, PA OSTALA BEZ POSLA!

Podeli vest

Nastavnica je suspendovana sa posla nakon objavljivanja video-snimka na kome izvodi ples na šipci

Kendis Mejson, nastavnica zaposlena u jednoj srednjoj školi u Severnoj Karolini, objavila je na svom profilu na Fejsbuku video-snimak na kome izvodi pol dens - ples na šipci. Iako je reč o privatnom nalogu, na neki način, snimak su videli zaposleni u školi, piše Njujork post.

Odmah potom nastavnicu, koja ujedno radi i kao instruktor pol densa u jednom studiju, zatekla je vest o suspenziji. I to baš u trenutku kada se pripremala za novu školsku godinu.

- Radila sam naporno kako bih omogućila mojim ćerkama bolji život, a ugrožena sam samo zbog toga što sam radila ono što obožavam - kazala je razočarana nastavnica.

Mejsonova je objasnila da ju je škola suspendovala zbog "kršenja politike u kojoj zaposleni moraju da budu uzorni modeli, odgovorni za njihovo javno ponašanje... čak i kada ne rade svoj posao kao zaposleni u školskom sistemu".

Školski odbor je izjavio da je Kendis suspendovana, te samim tim ne dobija platu, a ova odluka će trajati sve dok se ne završi istraga, ali nisu otkrili više detalja.

Kendis je inače samohrana majka dvoje dece koja je godinama radila na svom obrazovanju te ima čak nekoliko diploma i sertifikata - iz oblasti psihologije, engleskog jezika, flebotomije.

Ona je svetskim medijima objasnila da uživa u pol densu i da joj plesanje na šipci pomaže da ostane u dobroj formi.

- Nikada se nisam stidela da igram na šipci. To je umetnost za mene i u tome ne vidim ništa negativno - zaključila je ona.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija