• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: logično.com

23.08.2018

16:18

PUTIN IZLUĐUJE ZAPAD, ALI DOSLOVNO: Ako se ubrzo ne opameti i ne počne ponašati normalno, ODE SVE DOĐAVOLA!

Vesti

PUTIN IZLUĐUJE ZAPAD, ALI DOSLOVNO: Ako se ubrzo ne opameti i ne počne ponašati normalno, ODE SVE DOĐAVOLA!

Podeli vest

Kada se neko ponaša tipično, predvidljivo, nije teško smisliti kakve mu zamke, kada i gde postaviti. Ali ako se ponaša netipično, nastaju problemi 

Na jednom holandskom portalu pojavio i tekst o ponašanju ruskog predsednika Vladimira Putina koji se, po njihovom, ne ponaša tipično i time pravi probleme Zapadu. Ljute se na njega što reaguje "drugačije nego što bi trebalo" i navode niz primera za to. 

Eto, uvedu mu sankcije, a on se ponaša kao da to nije tako strašno i potakne domaće snage da nadoknade štetu, a onda čak u nekim segmentima Rusi ojačaju i izvuku korist od svega. S Ukrajinom je u očajnim odnosima, ali brojni Ukrajinci i dalje normalno rade i zarađuju u Rusiji, bez ikakvih problema i diskriminacije, tako da ga u toj zemlji mnogi hvale umesto da u njemu vide neprijatelja. 

U Siriji na mnoge pretnje i provokacije se i ne osvrće, umesto da odmah oštro uzvrati, nego samo ide gde je naumio, kao da se ništa ne dešava. Amerikanci mu sve uskraćuju i uvode sve oštrije sankcije, a Rusi im i dalje bez problema isporučuju raketne motore bez kojih bi ovima bio blokiran dio svemirskog programa, i tako dalje.

Dakle, moglo bi se zaključiti iz navedenoga da je Putin toliko zločest da sve štete pretvara u svoju korist, samo kako bi napakostio Zapadu. Nikako da im omogući da ga uverljivo prikažu kao naopakog i opasnog diktatora, a da je pravi čovek, bar bi im to omogućio. Ponaša se kao da mu je svejedno što se ovi ljute, što bi na njegovom mestu želeli videti nekoga poslušnog, koji će se ponašati "kako treba". 

Reuters/AP fotomontaža

Evo, upravo je ponovo zabrljao dolaskom u Evropu, gde mu "nije mesto". Šta on ima tražiti po svadbama, i to notornih desničara u Austriji, gde zbog njega dođe 500 novinara i sve se vrti oko njega kao da je on neki važan lik? Austrija ga ne bi smela ni primiti jer je pod sankcijama, a ne igrati oko njega kao da je papa! On tako unosi nejedinstvo među građane Zapada. 

SRPSKO RUSKI DIL ĆE RAZBESNETI ZAPAD: Moskva će imati presudnu ulugu u rešavanju konačnog statusa Kosova i Metohije!

Potom, odatle ide u Njemačku gde ga opet primaju kao pravog prijatelja, a zna se dobro ko je i kakav je. I ko zna šta će on sve sad tamo Merkelovoj napričati i čime će je omađijati, da nakon susreta to neće biti više ona ista žena? Taj samo misli, očigledno je, kako potkopati dobre Zapadne vrednosti i kako od svih Zapadnih naroda napraviti svoje roblje.

Da zlo bude veće, on sve te svoje namere vrlo vešto krije i pretvara se da želi dobro, da se samo brani. Neće da prizna očiglednu krivicu ni za rušenje malezijskog aviona, ni za mešanje u izbore u SAD, ni za trovanje špijuna u Engleskoj, ni za brojne napade hemijskim oružjem u Siriji, ama ni za što za što ga optužuju. 

(FOTO) PUTIN SE SPREMA ZA RAT SA NATO: Vojni manevri veći i od onih iz doba Sovjetskog saveza!

Džaba je što druga strana ima neoborive dokaze, poput časne reči nekih ljudi od poverenja i izjava kako su saznali iz pouzdanih izvora koje, razumljivo, ne smeju odati - to Putin ne priznaje i pravi se nevešt. A kad mu spomenu da je anektirao Krim, on pravi poredbe s Kosovom, kao da su to poredivi događaji! 

UKRAJINA POZVALA "SAVEZNIKE NA KAVKAZU" DA UNIŠTE KRIMSKI MOST: Zamolili i "prirodne sile" da im u tome pomognu!

Niti on pokazuje da ima stid niti strah, kao da nije normalan čovek. Amerikanci čuvaju svog predsednika pod staklenim zvonom, samo da se ne sastane s Putinom, da ga ovaj ne obrlati i prevede žednog preko vode. Ali kakvi, neka đavolja magija ne da Trampu mira, privlači ga onaj Nečastivi kao magnet! Onda nakon sastanka danima ga moraju izvoditi na pravi put, toliko je zastranio.

AP/Photo

Da, veliki je problem taj Putin. Ako se ubrzo ne opameti i ne počne ponašati normalno, ode ovaj svet dođavola! Predobar je ovaj Zapad kad trpi toliku bahatost jednog čoveka.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Stojan

pre 5 godina

Pa onda ko je tu lud. Zapad misli da je jos vreme kada su isli svetom i iskoriscavali sve na sta naidju. A ta genocidna nacija, Holandjani kao us, nikako da se umire.

Sudija

pre 5 godina

Lako i dopadljivo (malo i sarkastično) štivo. Bravo.

miki

pre 5 godina

na ovo samo osta je da se covek nasmeje on je kao los a zapad je zlatan kakvo iskrivljavanje cinjenica vecu glupost o putinu nisam procitao.

bane

pre 5 godina

Odavno nijesam nesto prostije a poucnije procitao. Svaka cast autorima.. Sa zeljom da ovo procita sto vise zapadnih dunstera.!

Bobi

pre 5 godina

Mi da si molimo zapad da ni uvedev sankcije pa da unapredjujemo.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija