• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

05.09.2018

18:22

NOVI SAVEZ?! Upućen poziv Kimu da poseti Rusiju, još nema jasnog odgovora!

Vesti

NOVI SAVEZ?! Upućen poziv Kimu da poseti Rusiju, još nema jasnog odgovora!

Podeli vest

Moskva i Pjongjang razgovaraju o mogućnostima posete severnokorejskog lidera Kim Džong Una Rusiji, izjavio je danas savetnik ruskog predsednika Jurij Ušakov

- Razgovara se o mogućnosti takve posete, poziv je upućen..., ali datum nije utvrđen, još nema jasnog odgovora sa korejske strane - rekao je Ušakov novinarima, preneo je Rojters.

Ruski predsednik Vladimir Putin poručio je nedavno da je spreman da se uskoro lično sastane sa severnokorejskim liderom Kim Džong Unom.

On je to naveo polovinom prošlog meseca u telegramu čestitke povodom Dana oslobođenja koji slave dve Koreje.
- Uveravam vas da sam spreman da se sastanem sa Vama u bliskoj budućnosti i razgovaram o gorućim pitanjima bilateralnih odnosa i važnim regionalnim problemima - poručio je tada ruski predsednik u telegramu Kimu, a citirala ga je novinska agencija KCNA.

(VIDEO) ŠOK! TRAMP POSLAO I TREĆU ATOMSKU PODMORNICU PREMA SIRIJI, tražio od Matisa da Asad bude ubijen!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija