• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vostok

15.09.2018

16:27

(VIDEO) POROŠENKO PRETI PUTINU - MOSKVA OKUPIRALA AZOVSKO MORE: Ruski brod UPLAŠIO UKRAJINCE!

Vesti

(VIDEO) POROŠENKO PRETI PUTINU - MOSKVA OKUPIRALA AZOVSKO MORE: Ruski brod UPLAŠIO UKRAJINCE!

Podeli vest

Predsednik Ukrajine Petro Porošenko je optužio Rusiju da blokira uplovljavanje brodova u Azovsko more kako bi ga "okupirala".

To je žestoko kršenje međunarodnog prava i mi to ne možemo da prihvatimo. Mi tamo jačamo našu vojsku i započinjemo slučaj protiv Rusije u međunarodnom arbitražnom sudu, izjavio je Porošenko u intervjuu Vašington postu, prenose RIA Novosti.

Prema njegovim rečima, blokada brodova sa ukrajinskim proizvodima od metala iz Marijupolja dovodi do gubitaka od više hiljada dolara.

- Ako se Rusija ne zaustavi, mi imamo samo jedan instrument - sankcije - izjavio je on.

DOKAZI NE LAŽU! Zapad pomogao Ukrajincima DA UBIJU ZAHARČENKA!

U međuvremenu je i ukrajinski diplomata iz administracije predsednika Boris Babin optužio Moskvu za nelegalne akcije ruskih graničara u Azovskom moru.

Ruski pogranični brod navodno je izvršio opasan manevar i "presekao kurs" ukrajinskim graničarima.

KRVOPROLIĆE NA POMOLU! Mitropolit Ilarion: Ako ukrajinska crkva proglasi autokefalnost, RUSKI NAROD ĆE USTATI DA BRANI SVETINJE!

Babin je nazvao akcije posade ruskog broda "prljavom provokacijom".

Bivši komandant Crnomorske flote Vladimir Komojedov smatra da je posada pravilno postupila.

- Razdaljina između brodova i njihova brzina bili su bezbedni. Nije došlo do sudara i samim tim posada je postupila pravilno - rekao je admiral u penziji.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jovan

pre 5 godina

Porošenko treba da primiri neka pusti Putina i Ruse na miru ti njegovi saveznici i savetnici ne žele mu dobro pa Rusi su mu prve komšije kiji bi im uvek po mogli Ameri su daleko i nek nemisli da ih Ameri i NATO vole oni hoće samo da budu bliže Rusima a ako bi do nečega došlo prvo bi podmetnuli Ukrajin ce nema tu ljubavi to je samo interes !

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija