• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: webtribune

15.09.2018

20:49

(VIDEO) KINEZI ŠOKIRALI SVET: NATO spreman da udari na Rusiju, SPREMILI 5.000 AVIONA!

Vesti

(VIDEO) KINEZI ŠOKIRALI SVET: NATO spreman da udari na Rusiju, SPREMILI 5.000 AVIONA!

Podeli vest

SAD su navikle da vrše kontrolu nad Ruskom Federacijom u saradnji sa Evropom. Međutim, zemlje EU su u poslednje vreme imale mnoštvo problema, a SAD će morati da računaju na sopstvene snage u slučaju otvorenog vojnog sukoba sa Rusijom

Nedavni članak objavljen u kineskom izdanju Jinri Toutiao kaže da je ruska vlada sigurna i tačna u svojim akcijama. Kremlj čak ni ne razmišlja o tome da se povinuje Vašingtonu, niti prati put agresije. Rusija deluje isključivo u sopstvenim interesima i u interesu nacionalne bezbednosti, navodi se u kineskom izdanju.

Međutim, SAD prate potpuno drugačiji put ponašanja. Broj NATO baza u zemljama Istočne Evrope, kao što je Poljska ili baltičke države, u poslednjih nekoliko godina raste. Prema zvaničnim podacima, postoji nekoliko hiljada NATO vojnika i više od 100 tenkova u zemljama Istočne Evrope.

(VIDEO) VOJSKA SRBIJE DOBIJA ''WING LOONG II''?! Kinezi nam šalju zastrašujući "dron" - nosi laserske bombe, protivoklopne i rakete vazduh-zemlja!

Zanimljivo je da NATO vidi glavnu prednost svoje vojske u vazduhoplovnim snagama. Ukoliko je potrebno, zemlje članice NATO mogu imati čak 5.000 ratnih aviona spremnih u najkraćem mogućem roku. Međutim, malo je verovatno da će se NATO usuditi da bombarduje Rusiju, navodi se u kineskom izdanju.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
sinisa

pre 5 godina

Pa sta cekaju vise NATOVCI pa kad imaju toliku snagu neka udaraju i nek jednom vec zavrse sa tim sve smo u nekoj neizvesnosti....Kad nebi bilo Rusa onda bi im smetali Kinezi a zatim Indijci i tu nema kraja.

Jox

pre 5 godina

Glup ti je komentar, pretpostavljam da si i ti glup i tup kao tocilo. Sa ljudima popout tebe ne vredi ni razgovarati. Verovatno si kao beba ispusten i pao na glavu. A moguce je i da si jednostavno glup i to je to.

dragana masievi

pre 5 godina

Slazem se a predhodnim komentarom.Retko bi se koji avion vratio u bazu posto bi ih velika vecina bila unistena .

dragana masievi

pre 5 godina

Slazem se sa predhodnim komentarom.Smatram da bi se tesko koji avion NATO vratio u bazu bez a da ne bi bio unisten savremenim Ruskim PVO sistemima.

jova

pre 5 godina

Mozda bi tih 5.000 aviona uspelo da uzleti,ali bi za sletanje bio veliki nedostatak odgovarajuce podloge...

Stojan

pre 5 godina

Ameri nisu smeli da udare ni na Jugoslaviju nego su je unistili iznutra tako sto su naoruzali fasiste da razparcaju zemlju. Oni su svesni da bi izgubili zato podrivaju Rusiju na sve nacine i spremaju islamisticku vojusku u nadi kad oni krenu da ce im se pridruziti milioni muslimana koji zive u Rusiji tj. njihovih poturica. U medjuvremenu pokusavaju da ekonomski oslabe Rusiju, po vec dokazanom receptu u Jugoslaviji, Siriji, drzavama juzne srednje Amerike itd. Trenutno ekonomski unistavaju Severnu Koreju, pokusavaju Kinu itd. itd. Kada uniste drzavu ekonomski, pa onda bombarduju svu industriju i infrastrukturu, teso je ponovo podici tu drzavu. Dozvole drzavama da se povrate samo toliko koliko bi mogli da kupuju njihove proizvode.

username

pre 5 godina

A kako je ime sisaca urednikovog kurca koji je pisao ovaj nebulozni naslov?

Anti rusofil

pre 5 godina

Ne razumem zasto ne zatvaraju ovo sranje zvani Informer. Sire lazne vesti od sputnjika. Sranje sputnjik sranje informer

babo

pre 5 godina

na kaki sukoba nema tu sukova ima samo KONACNO unistenje te pijanske DRZAVE. A sto se tice kineza su Sad napravili veliki usisivac da sisaju vise stotinu miljona iz vazduha hahahaha gagagaga JEBEMTI mater ja i vesli klark

Pera

pre 5 godina

Kakve gluposti, nece niko nikog da napadne. Pa NATO da ih napadne sa 50 000 aviona rusi ce odgovoriti nuklearnim oruzjem i sta onda? Isto ce se desiti i ako rusi napadnu NATO. Nikakvog rata izmedju njih nece biti NIKAD, ne palite narod.

tomas9d

pre 5 godina

Konačno je i Evropi došlo iz dupeta u glavu, da nije pametno napadati EVROPU. Nažaloxt za nas malo kasno.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija