• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Sputnjik

25.09.2018

10:00

(VIDEO) UKRAJINCI U STRAHU OD RUSA, traže pomoć Amerike: PUTINOVA FLOTA BI ZA NEKOLIKO MINUTA UNIŠTILA NJIHOVE BRODOVE I MORNARIČKU BAZU!

Vesti

(VIDEO) UKRAJINCI U STRAHU OD RUSA, traže pomoć Amerike: PUTINOVA FLOTA BI ZA NEKOLIKO MINUTA UNIŠTILA NJIHOVE BRODOVE I MORNARIČKU BAZU!

Podeli vest

Ruska flota može da uništi ukrajinske brodove i mornaričku bazu na Azovskom moru "za nekoliko minuta", piše američki časopis "Amerikan konzervativ“

Američki časopis tvrdi da Ukrajina uz podršku SAD planira da izgradi vojnu pomorsku bazu na Azovskom moru kako bi dala odgovor Rusiji u ovom regionu. U slučaju sukoba nekoliko brodova koje poseduje ukrajinska mornarica bilo bi brzo potopljeno, a baza mornarice momentalno uništena, ističe autor.

Istovremeno časopis postavlja pitanje da li je razumno slati američku flotu u pomoć Ukrajini, s obzirom na to da je Crno more "istorijski rusko".

"Amerikan konzervativ" podsetio je da je 2008. godine Gruzija, koju je Vašington pokušao da pretvori u protivtežu Rusiji u regionu, bila uništena u Južnoj Osetiji za 48 sati.

Kijev je ranije objavio da namerava da ojača vojno prisustvo na Azovskom moru i da stvori pomorsku bazu u regionu.

U vode Azovskog mora prebačena su dva oklopna čamca tipa "Gjurza M": "Lubni" i "Kremenčug", kao i spasilački brod A500 "Donbas" i tegljač A830 "Korec", koji su u nedelju prošli kroz Kerčki moreuz.

(VIDEO) POROŠENKO PRETI PUTINU - MOSKVA OKUPIRALA AZOVSKO MORE: Ruski brod UPLAŠIO UKRAJINCE!

Prolazak dva broda Ratne mornarice Ukrajine u pratnji ruskih brodova ispod Krimskog mosta:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
deda Raša

pre 5 godina

Sto bi bili u strahu kad ce ih braniti ameri. E sad, moguce je da su u statusu Crne Gore i da i njih Trump otpisuje. Onda im ne bih prao gace.

Nesa

pre 5 godina

Traze pomoc amera da ih Rusi ne uniste za nekoliko minuta vec za pola sata. Mislim kako ne vide da je rezultat isti samo utakmica nesto duza.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija