• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: espreso.rs

02.10.2018

09:16

DRAGE BRUCOŠKINJE, BUDITE I VI PROSTITUTKE! Skandal na fakultetu, svi su ŠOKIRANI OVIM POTEZOM UGLEDNE USTANOVE!

Vesti

DRAGE BRUCOŠKINJE, BUDITE I VI PROSTITUTKE! Skandal na fakultetu, svi su ŠOKIRANI OVIM POTEZOM UGLEDNE USTANOVE!

Podeli vest

Organizatori sajma za brucoše tvrde da je sve pogrešno shvaćeno


Britanski univerzitet u Brajtonu organizovao je za svoje studente sajam za brucoše, a jedan od štandova dali su i organizaciji prostitutki, javlja the Mirror.

ŠOK! Studentkinje iz NS PARAMA OD KURVANJA PLAĆAJU FAKULTET!

Naime, studenti su na sajmu koji je trajao od utorka do četvrtka na štandu organizacije SWOP mogli da saznaju sve što ih zanima o radu u seks industriji, a na štandu su delili kondome i lubrikante. Organizacija Sex Workers' Outreach Project (SWOP) opisuje se kao diskretan i poverljiv servis za žene koje odluče da rade u prostituciji.

Malo je reći da je britanska javnost ostala zgrožena ovim potezom. Dolazak organizacije na studentski sajam protumačili su kao podsticanje studenata na prostituciju, a potez univerziteta je ocenjen je više nego sramotnim.

 

(VIDEO) STUDENTKINJE PRODAJU SVOJU NEVINOST PREKO INTERNETA! Računaju da će zaraditi barem 20.000 evra!

- Ako pokrivate troškove školovanja bavljenjem prostitucijom, ili se mučite sa balansiranjem između posla i studiranja, ili vam je potrebno samo da s nekim razgovarate, a ne znate kome da se obratite... - jedan je od tvitova koji je organizacija objavila povodom gostovanja na sajmu.

Foto: pixabay.com

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marcco

pre 5 godina

Pa ako je legalno, onda je legalno. Pa u Nemačkoj ako si na birou a odbiješ posao tri puta za redom, gubiš pravo na nadoknadu za nezaposlene. Lako se desi da uleti upravo ponuda neke legalne i registrovane javne kuće.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija