• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

06.10.2018

08:31

(JEZIV SNIMAK) IZ ČISTA MIRA SE ZALETEO I GURNUO DVE OSOBE PRED VOZ! Sigurnosne kamere su SNIMILE UŽAS!

Vesti

(JEZIV SNIMAK) IZ ČISTA MIRA SE ZALETEO I GURNUO DVE OSOBE PRED VOZ! Sigurnosne kamere su SNIMILE UŽAS!

Podeli vest

Zahvaljujući reakciji okupljenih napadač je zadržan, a potom i predat policiji koja ga je uhapsila

Britanac Pol Krosli u jednom danu pokušao je da ubije dve osobe tako što ih je na "Totenhem Kurt Roud" stanici gurnuo na šine, a sve je zabeleženo sigurnosnim kamerama.

On je prvo gurnuo mladića (23) koji je srećom uspeo da zadrži ravnotežu uz pomoć prisutnih, pa nije pao pred nailazeći voz. Krosli u jednom trenutku uspeva da ode, ali nešto kasnije ponovo je pokušao da ubije. Ovaj put, njegova žrtva bio je devedesetjednogodišnji muškarac.

Dok je stariji čovek hodao, Krosli se zaleteo i svom snagom ga gurnuo na šine. Muškarac je pao i tom prilikom zadobio niz povreda, uključujući frakture karlice i ozbiljnu ranu na glavi. Jedna osoba koja se zatekla na licu mesta skočila je na šine i uspela da pomogne čoveku da se popne na stanicu zadobivši pritom opekotinu ruke.

Zahvaljujući reakciji okupljenih Krosli je zadržan, a potom i predat policiji koja ga je uhapsila. Prema informacijama, on je policajcima tom prilikom rekao: 

- Nisam dobro spavao sinoć.

Njemu je danas završeno suđenje i porota ga je proglasila krivim za pokušaje ubistva. Na suđenju, on se izjasnio da nije kriv. Očekuje se da će kazna naknadno biti izrečena, navedeno je u policijskom saopštenju.

- Ovo je bio posebno šokantan incident i žrtve su imale mnogo sreće. Lako smo mogli da imamo istragu dvostrukog ubistva da nije bilo hrabrog naroda koji je odlučio da pomogne ljudima i da zaustavi Kroslija. Voleo bih sve da podsetim da su ovakvi slučajevi retki - rekao je između ostalog nakon suđenja inspektor Daren Goug koji je napomenuo i da mu je drago da je porota prepoznala krivicu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zzz

pre 5 godina

Kad (i ako ikad) dobijemo metro, obavezno da bude sa ogradama koje se otvaraju kad voz stane.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija