• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.10.2018

22:40

(FOTO) MELANIJA otvorila dušu novinarima u Egiptu: OTIMAM Trampu telefon da ne bi tvitovao!

Vesti

(FOTO) MELANIJA otvorila dušu novinarima u Egiptu: OTIMAM Trampu telefon da ne bi tvitovao!

Podeli vest

Prva dama SAD, koja je bila na službenom putovanju u Africi, otkrila da nije uvek saglasna s onim što njen suprug piše na Tviteru, pa mu zbog toga čak i oduzima mobilni telefon

Melanija Tramp otkrila je da ponekad otima svom suprugu telefon da ne bi tvitovao. Ona je rekla da to radi jer nije uvek saglasna s onim šta predsednik SAD napiše.

Iskreno mišljenje


Melanija, koja je bez Donalda Trampa bila na službenom putovanju u Africi, u subotu je u Egiptu otvorila dušu novinarima. Priznala je da često ima drugačije mišljenje od Trampovog i da nema problem da mu to i kaže.

Foto: Informer


- Nisam uvek saglasna s tim što tvituje i to mu svaki put kažem. Uvek mu kažem svoje iskreno mišljenje i dam iskren savet. Nekad me posluša, a nekad ne. Bez obzira na to, uvek mu kažem šta mislim. Veoma mi je važno da izrazim svoje mišljenje i svoja osećanja - rekla je Melanija. 

Čvrsta ruka


Jednom smo se toliko posvađali da sam mu rekla da spusti telefon, nakon čega sam mu ga otela
Melanija Tramp


Na pitanje novinara da li ponekad kaže Trampu da spusti telefon i da prestane da tvituje, ona je odgovorila potvrdno.


- Ponekad ga preklinjem da prestane da tvituje. Jednom smo se toliko posvađali da sam mu rekla da spusti telefon, nakon čega sam mu ga otela - bila je iskrena Melanija, koja učestvuje u razvoju programa za zaustavljanje sajber nasilja, za šta njenog muža često optužuju.


Ona je, obilazeći piramide i čuvenu sfingu, promovisala američke napore u očuvanju istorijskih spomenika. Takođe je rekla da je cilj njene posete da pokaže celom svetu da je Americi stalo do svih.

Foto: Informer

Prvi put bez muža


U zemlji faraona specijalan prijem priredili su joj egipatski predsednik Abdel Fatah el Sisi i njegova supruga Entisar Mohamid Amer. Žena lidera Egipta je na svom Fejsbuk profilu pred Melanijinu posetu napisala da je oduševljena time što će ugostiti prvu damu SAD.


- Počastvovana sam što ću upoznati cenjenu damu, ženu američkog predsednika, u Kairu. Poželeću joj uspešan i srećan boravak u njenoj drugoj zemlji - Egiptu - napisala je Entisar na arapskom jeziku.

Foto: Informer

 

U Keniji izgledala kao kolonizatorka


Melanija, koja je stalno na meti kritika zbog izbora garderobe, ni na putovanju po Africi nije bila pošteđena zlonamernih komentara. Na društvenim mrežama mnogi su je napali, navodeći da je ličila na kolonizatorku tokom posete Keniji.

Tokom safarija u Najrobiju na sebi je imala pantalone i košulju, ali je na glavu stavila beli šlem, koji je mnoge podsetio na one kakve su nosili kolonizatori u 19. veku. Korisnici Tvitera su se odmah nakon što su videli Melanijine fotografije ostrvili na nju, navodeći da je skandalozno to što je uradila. Čak su i neki Kenijci prokomentarisali da nije lepo da prva dama SAD u 21. veku dolazi kao kolonizatorka.

Inače, Melanija je pre Egipta obišla tri afričke zemlje - Ganu, Malavi i Keniju. Promovisala je pravo na školovanje i zdravstvenu zaštitu, kao i turizam.

Foto: Informer

To je bilo njeno prvo zvanično putovanje bez Trampa. Na svim fotografijama iz Afrike deluje izuzetno veselo i nasmejana je, te su novinari zaključili da joj više prija da putuje sama, budući da je s Trampom uvek rezervisana i hladna.

(HIT VIDEO) NE VOLI STRANCE! Melaniju odgurnulo mladunče slona




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija