• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

02.11.2018

10:20

(VIDEO) OTAC I SIN UBILI I POJELI POLICAJCA! Cela zemlja u šoku zbog NEZAPAMĆENOG ZLOČINA!

Vesti

(VIDEO) OTAC I SIN UBILI I POJELI POLICAJCA! Cela zemlja u šoku zbog NEZAPAMĆENOG ZLOČINA!

Podeli vest

Kanibali iz Harkova ubili, pa odrubili glavu bivšem policajcu (45). Delove tela žrtve danima sekli, kuvali i jeli. Uhapšeni su nakon što su u blizini njihove zgrade bacili leš, koji su komšije našle

Otac i sin iz ukrajinskog grada Harkova ubili su bivšeg policajca (45), odrubili mu glavu, pa delove njegovog tela skuvali i pojeli. Kanibali su uhapšeni nakon što su u blizini njihove zgrade bacili leš, koji su komšije našle, a ako budu osuđeni, preti im doživotna kazna zatvora.

Glava u kutiji

Glava žrtve nađena je u kutiji na terasi oca i sina prilikom njihovog hapšenja
Oleg Bek

Prema navodima šefa policije regiona Harkov Olega Beka, otac i sin, čija imena nisu otkrivena, policajca su još 4. oktobra namamili u stan jer su navodno hteli nešto da ga pitaju.

- Čim je ušao u kuću kanibala, oni su mu zarili nož u vrat i ubili ga. Zatim su mu odsekli glavu testerom, a delove tela su danima sekli i kuvali na šporetu. Od ljudskog mesa pravili su obroke - naveo je Bek.

On je dodao da je zločin otkriven nakon što su se ocu i sinu najavili rođaci koji su hteli da prespavaju kod njih.

KANIBALI SE NISU NAJELI! VALERIJA (12) I NJEN DEČKO UBILI SU I POJELI ALEKSANDRA, sad kažu da im se nije svidelo meso JER JE BILO "PRESLATKO"!

- Ubice su zato telo iznele iz stana i bacile ga iza jednog oronulog objekta blizu njihove zgrade. Leš su prekrili kesama sa đubretom, da bi ga sakrili. Glavu su spakovali u kutiju i stavili je na terasu. Međutim, komšije su brzo pronašle obezglavljeno telo i pozvale policiju. Nakon toga, nije nam dugo trebalo da pronađemo oca i sina i uhapsimo ih - istakao je šef policije.

Građani zgroženi

Hiljade građana Ukrajine komentarisale su slučaj kanibalizma na društvenim mrežama, a mnogi su se zapitali šta se to dogodilo sa ljudima u njihovoj zemlji.
- Svaki dan neki jeziv slučaj. Ova država je otišla dovraga. Sada imamo i kanibale, i to oca i sina - jedan je od komentara.

Kako je objasnio, nakon hapšenja je pretresen stan kanibala, te je tada na terasi pronađena glava u kutiji.

- Otac je na saslušanju odbijao da priča, ali je njegov sin priznao zločin. Istakao je da je njegov otac sekao i kuvao delove tela žrtve. Ovakav monstruozan zločin prvi put sam sreo u karijeri - naveo je Bek.

Komšinica monstruma Aleksandra Grabejnik, koja je našla obezglavljeno telo, ispričala je da je bila u šoku kad je prošla pored nabacanog smeća i videla da odatle viri leš muškarca.

- Pogledala sam i učinilo mi se da nema glave. Opet sam proverila i shvatila da je glava ubijenog definitivno odsečena. Bila sam u šoku i odmah sam pozvala policiju. Detektivi su me ispitali i potvrdili mi da je telo obezglavljeno. Kad su okrenuli leš i spustili mu pantalone, videlo se da delovi mesa fale sa nogu. Meso je bilo isečeno i sa rebara - ispričala je Grabejnikova.

BOSANAC PEKAO I JEO DELOVE TELA SVOJE MAJKE, a za kanibalizam vežbao tako što je ISKASAPIO I POJEO SVOG PSA!

 

Jezivi video pogledajte OVDE

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nikola

pre 5 godina

Читава Украјина је постала "канибалска држава"... политичких болесника...!

Pedro

pre 5 godina

Ništa dobro im zapad nije doneo, samo jad i čemer, kao uostalom i nama. Ljudi su poludili skroz...

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija