• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: fakti

09.11.2018

19:51 >> 19:59

RASKOLNIK I LAŽNI UKRAJINSKI PATRIJARH FILARET IMA NEVENČANU ŽENU I TROJE DECE: Nikita Mihalkov raskrinkao zaveru Carigrada i SAD!

Vesti

RASKOLNIK I LAŽNI UKRAJINSKI PATRIJARH FILARET IMA NEVENČANU ŽENU I TROJE DECE: Nikita Mihalkov raskrinkao zaveru Carigrada i SAD!

Podeli vest

Poglavar raskolničke, nekanonske Ukrajinske pravoslavne crkve Kijevske patrijaršije Filaret Denisenko vodi dvostruki život, izjavio je svetski poznati filmski režiser Nikita Mihalkov

Čak je precizirao: "Ima nevenčanu ženu i troje dece. Filaret zaista vodi dvostruki život".

Mihalkov tvrdi i da Filaret vlastitu decu, da bi zamaskirao taj deo svoje biografije i da bi mogao da ukrajinskoj javnosti "prodaje" lažnu sliku o sebi, prisivljava da mu se obraćaju sa "vladiko".

Slavni režiser je podsetio da je i sam Filaret, koji se već godinama izdaje za "ukrajinskog patrijarha", priznao da nema pravo, jer je njegova "Kijevska patrijaršija" nepriznata, na obrde kao što su pričešće, krštavanje i otpevanje umrlih.

 

ŠTITITE SVEDOKE, POBIĆE IH - DIK MARTI O HAPŠENJU TAČIJA, HALJITIA, VESELJIA! Čovek koji je digao svet zbog "žute kuće" upozorava Brisel i NATO!

Naglasivši da Filaret obmanjuje i svoje "vernike", Mihalkov je naglasio:

Zapad na ljudima poput Filareta, pohlepnih i na novac i na vlast,  gradi svoju politiku.

MILOGORCI TRAŽE DA IM SRBIJA PLATI RATNU ŠTETU! Srpske trupe 1918. okupirale Crnu Goru silom oružja i izvršile aneksiju zemlje?!

Carigradski patrijarh Vartolomej skinuo je sa Filarfeta anatemu Ruske pravoslavne crkve, ali ga neće postaviti na čelo objedinjene „crkve" ukrajinskih raskolnika kojoj ima nameru da proglasi autokefalnom.

Foto: tanjug/public

RPC, koja je zbog toga već prekinula sve odnose sa Carigradskom patrijaršijom, "skidanje anateme" smatra ništavnim.

IZETBEGOVIĆ IZVISIO! SRPSKO - HRVATSKI DIL: Dodik s liderom HDZ Draganom Čovićem DOGOVARA BUDUĆNOST BiH!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
slađa

pre 5 godina

Dobro je što je slavni režiser Nikita Mihalkov izneo ovu neprijatnu istinu o pozadini i karakterima ljudi koji su napravili, nadam se privremeno, raskol u Pravoslavnoj crkvi.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija