• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.11.2018

09:13

ERDOGAN O KAŠOGIJEVOM UBISTVU: Strpljivo čekam objašnjenje saudijskog princa Muhameda bin Salmana

Vesti

ERDOGAN O KAŠOGIJEVOM UBISTVU: Strpljivo čekam objašnjenje saudijskog princa Muhameda bin Salmana

Podeli vest

Predsednik Turske Redžep Tajip Erdgoan izjavio je da strpljivo čeka objašnjenje saudijskog princa Muhameda bin Salmana s ciljem da se rasvetli ubistvo novinara Džamala Kašogija u saudijskom konzulatu u Istanbulu

Erdogan je rekao da je audio snimak ubistva, koji je Turska podelila i sa drugim državama, toliko užasan da jedan saudijski obaveštajac koji je preslušao snimak smatra da je ubica bio pod dejstvom heroina, prenosi AP.

Erdogan dodaje da je saudijski princ rekao turskim izaslanicima da će rasvetliti ubistvo i uraditi ono što je neophodno.

ERDOGAN I TRAMP U PARIZU RAZGOVARALI O UBISTVU SAUDIJSKOG NOVINARA KAŠOGIJA




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stojan

pre 5 godina

A princ ceka da se prasina slegne i sve zaboravi. Na zapadu nema vise ni reci o tome, nema iscudjivanja, nema sankcija. Princ zapretio i svi se ucutali. Tolika je njegova moc. Izgleda da ih sve drzi u svom dzepu.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija