• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputnik

25.11.2018

21:55

ZAHAROVA O INCIDENTU U KERČKOM MOREUZU: To su banditske metode KIjeva, provociraju, vrše vojni pritisak, A POTOM OPTUŽUJU ZA AGRESIJU!

Vesti

ZAHAROVA O INCIDENTU U KERČKOM MOREUZU: To su banditske metode KIjeva, provociraju, vrše vojni pritisak, A POTOM OPTUŽUJU ZA AGRESIJU!

Podeli vest

Portparolka Ministarstva inostranih poslova Rusije Marija Zaharova prokomentarisala je situaciju vezanu za ukrajinske brodove u Kerčkom moreuzu, rekavši da su metode Kijeva banditske

Razorivši Ukrajinu na delove, predsednik Petro Porošenko i njegova ’majdanska‘ ekipa će, kao što to sada čini bivši gruzijski predsednik Mihail Sakašvili, posle krenuti na turneju po svetu i deliti lekcije kako je demokratija potrebna stvar“, napisala je ona na Fejsbuku.

Međutim, kako je navela, u Donbasu je uspostavljen mir, te su bili primorani da se okome na Kerčki moreuz.

- To su banditi sa ulice, i njihove metode su banditske – prvo provociraju, zatim vrše vojni pritisak, a potom optužuju za agresiju - dodala je.

Podsetimo, pres-služba krimske pogranične uprave FSB saopštila da su tri broda ukrajinske mornarice presekla državnu granicu Rusije, ušla u privremeno zatvorene vode teritorijalnog mora Rusije i kreću se iz Crnog mora prema Kerčkom moreuzu.

Rusija je zbog aktivnosti ukrajinskih brodova podigla avijaciju, te su ruski Su-25 patrolirali Kerčkim moreuzom.

(VIDEO) SA RUSIJOM NEMA ŠALE: Posle neuspele provokacije, zaplenjena tri ukrajinska broda u Crnom moru!

 

(VIDEO) PUTIN PODIGAO AVIJACIJU: Predsednik Rusije pokazao da će Kerčki moreuz BRANITI SVIM SILAMA!

 

(VIDEO) TENZIJE RASTU NA CRNOM MORU, UKRAJINA OPTUŽUJE: Ruska mornarica ispalila raketu, uzvratili smo vatru




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
slađa

pre 5 godina

Provokacije na račun Rusije u trenutku kada Srbija vodi svoje bitke. Pravoslavna braća treba da razumeju koliko je nejedinstvo na tom nivou zločin prema nekoj pravoslavnoj braći koja ne mogu da dobiju ni medicinski materijal. isto zlo stoji iza svih takvih poduhvata i biće nemilosrdno kažnjeno. U 21. veku borba dobra i zla je nadnacionalno pitanje, ali države su te koje treba da detektuju odakle i u kojoj formi ono dolazi. Kako bi zaštitile svoj narod i kako ga ne bi izlagale većim traumama. Zato je u tom smislu bitno i pravoslavno jedinstvo u okviru hrišćanske crkve. Da se neutralizuju efekti straha i mogućih ratova. U 21. veku vernici bilo koje veroispovesti su poprilično ugroženi. A pred svetskom plutokratijom su ugrožene i države koje su po obliku uređenja kraljevine. jer je stub tih država jači u odbrani samih država. I na njega se udara podmuklo. Vidljive ili ne, one čuvaju narodnu volju. Srećom, ima i država poput Kine koja razume procese koji se odvijaju u svetu ne uslovljavajući nikoga i nudeći saradnju i razvoj. I Amerika sa Trampom možda nađe svoj put čija okosnica će biti -negovanje- autentične američke demokratije, a ne odbrana ili napad u odnosu na druge. Kao što Japan već dugo piše sopstvenu istoriju po sopstvenom modalitetu, trudeći se da ne ugrozi nikoga.

Jasmin M

pre 5 godina

Jugoslavenima je tito nekada bio osloboditelj,otac nacije,ujedinitelj jugoslavena,i simbol otpora.Danas imamo novog druga tita imenom putin,ali sa putinom imamo znatno mocniju vojsku nego sa titom.I mislim da je danas pravo vreme za slavenski NOR,i to u stilu munjevitog rata.

miroljub

pre 5 godina

Ah, Eu mora da pogađa šta Ameri misle i da tako postupajau. EU je vazal Amerike , možda sada kada su se rešili Engleza budu počeli da razmišljaju svojom glavom. Bacićeim Ameri ponovo omču oko vrata.

Izbori 2024

Vesti

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

- Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica – priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija