• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

03.12.2018

22:29 >> 22:31

ORBAN O HRVATSKOJ - KAO KAD SE ČOVEKU TRN ZABIJE U NOKAT! Mađarski premijer opisao odnose Zagreba i Budimpešte!

Vesti

ORBAN O HRVATSKOJ - KAO KAD SE ČOVEKU TRN ZABIJE U NOKAT! Mađarski premijer opisao odnose Zagreba i Budimpešte!

Podeli vest

Mađarski premijer Viktor Orban opisao je da je danas odnos Mađarske i Hrvatske kao kad se čoveku trn zabije u nokat, prenosi Indeks

- Hrvatski premijer nije boravio kod nas već šest godina, ja nisam bio u Hrvatskoj sedam godina. Ja sam došao u cilju promene ove neprirodne situacije i da vratimo naše odnose na normalan kolosek - rekao je Orban u Zagrebu nakon sastanka sa Plenkovićem.

Dodao je da postoji određena „gorčina u ustima", jer odnosi dveju država nisu u potpunosti "bez oblaka".

POROŠENKO MOBILIŠE VOJNU REZERVU! Širom Ukrajine počele vežbe, KIJEV PROVOCIRA I MOSKVU I UKRAJINCE koji se nisu pounijatili!

- Verovatno je poznat osećaj kada čovek reaguje na trn koji se zabija u nokat i oseti vatru. Nije velika stvar, ali utiče jako na čoveka. Moramo izvući taj trn ispod nokta. To je ono što bismo mi sad hteli - rekao je Orban.

SRBIJI SE MORA DATI SEVER KOSOVA I REPUBLIKA SRPSKA: Britanski ekspert predlaže kako bi trebalo promeniti granice na Balkanu!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
miroljub

pre 5 godina

I kad Orban izvuče taj trn ispod nokta , boleće ga prst. Ne zna on ko su Hrvati. Neka prebroji koliko je ostalo Mađara u Hrvatskoj. I taj koji je ostao nema lično ime , več ga zovu "mađar" i tako dok ne umre.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija