• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

14.12.2018

15:17

ŠTRAHE OPLEO PO PRIŠTINI! Vode region u destabiliazaciju, ako ovako nastave sledi im MEĐUNARODNA IZOLACIJA!

Vesti

ŠTRAHE OPLEO PO PRIŠTINI! Vode region u destabiliazaciju, ako ovako nastave sledi im MEĐUNARODNA IZOLACIJA!

Podeli vest

Austrijski vicekancelar Hajnc-Kristijan Štrahe oštro je kritikovao današnju odluku kosovske skupštine o formiranju vojske Kosova, ocenivši da bi to moglo voditi ka daljoj destabilizaciji regiona

 

Štrahe je podsetio da Rezolucija Saveta bezbednosti UN 1244 kaže da Kosovo nema pravo na svoju vojsku i istakao da ova odluka Prištine ne podstiče mir na Balkanu.

On je ukazao i na izjave generalnog sekretara NATO Jensa Stoltenberga, koji je izrazio žaljenje zbog ovog koraka.

Štrahe je u saopštenju izrazio strepnju da bi ovo delovanje moglo sada da vodi ka daljoj destabilizaciji regiona.

- Radi se o daljem jednostranom delovanju Kosova, kao što je učinjeno i prilikom uvođenja taksi na srpsku robu od 100 odsto. Ako Priština nastavi tako da deluje biće suočena sa međunarodnom izolacijom - poručuje on.

TA ŠIPTARSKA VOJSKA JE OBIČAN BAŠIBOZUK, OPASNI SU SAMO PROTIV GOLORUKOG NARODA! Šešelj apeluje na državu da bude spremna da zaštiti Srbe na KiM!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Boza

pre 5 godina

Tteba stati na put ovom ludilo. Ajde eu neke sankcije

Tea

pre 5 godina

Nije meni jasno sta cekate s tom medjunarodnom izolacijom...kao da nevidite da oni ne postuju nikakve medjunarodne akte I zakone

Nikolic Sinisa

pre 5 godina

kakva farsa...Samo sankcije na robu a vlasnici vlasnici zapadnjaci u nasoj naprednoj ekonomiji, kojima smo usput i platili podebelo..Cik da ovo objavite..SLOBODNJACI.

nena

pre 5 godina

Aman, nama je vise dosta vasih izjave iz Evrope predjite vec jednom sa reci na dela!Ako ne da znamo kome da se okrenemo i cao Evropo.

Šala

pre 5 godina

Ма прича приче. Он ће као изоловати некога. Зна се ко то ради.

SASA

pre 5 godina

Vojska Kosova nije nikakva vojska nego teroristička formacija ISIS. Svako ko se seća rata iz devedesetih zna šta su ti isti teroristi radili srpskim civilima. Sramota je da Evropa i svet dozvoljavaju ovakvo nešto i da podržavaju zločince.

mici

pre 5 godina

Za njih ne važi rezolucija saveta Bezbednosti UN 1244,oni su dobili zeleno svetlo od svojih šefova sa zapada.U nekom slučaju da je neko drugi tako postupio bio bi bombardovan i uvelibi im sankcije baš ti zapadnjaci.

minja03

pre 5 godina

krajnje je vreme da se šiptarima malo srežu krila.

Iva

pre 5 godina

Priština je danas na najgrublji način pogazila međunarodno pravo.

Mile

pre 5 godina

Evropa konacno vidi da je priznanje Kosova bila greska, konacno

milica

pre 5 godina

Podsecamo da Rezolucija Saveta bezbednosti UN 1244 kaže da Kosovo nema pravo na svoju vojsku i istakao da ova odluka Prištine ne podstiče mir na Balkanu.

Glas razuma

pre 5 godina

Konacno glas razuma. Neka malo i albance stave u izolaciju... da vid ekako je bilo nama

Deda Nole

pre 5 godina

Gospodin Strahe zaboravlja da je bas njegova drzava doprinela krsenju svih medjunarodnih normi i da je ovo samo mozda"griza"savesti koja bi morala rezultirati povlacenjem priznanja teroristicke drzave koju su stvorili amerikanci a ovi samo klimali glavom.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija