• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

18.12.2018

18:50

ONA ZNA KAKO! PAMELA ANDERSON: Sklopila bih bolji sporazum za Bregzit od Tereze Mej!

Vesti

ONA ZNA KAKO! PAMELA ANDERSON: Sklopila bih bolji sporazum za Bregzit od Tereze Mej!

Podeli vest

Bivša zvezda televizijske serije "Čuvari plaže" Pamela Anderson kazala je za njujorški magazin "Džakobin" da bi ona postigla bolji sporazum za Bregzit od "glupog" sporazuma britanske premijerke Tereza Mej



Ona je kazala da bi Evropska unija trebalo da bude "temeljno i fundamentalno reformisana" kao i da bi ona "zaista podržala Ujedinjeno Kraljevstvo u pokušajima da napravi alternativu Evropi", prenosi politico.eu.

Međutim, kako je kazala, pribegavanje nacionalističkim težnjama nije alternativa, a jedini put ka slobodi je "zajednička borba neprivilegovanih, što uključuje i inostrane radnike".

- Sporazum koji je predložila Tereza Mej ne nudi takvu alternativu - kazala je ona.

(VIDEO) KORBIN SE ZABLENUO U PAMELINE GRUDI: Šef britanskih laburista na udaru kritike, Holivudskoj glumici NIJE MOGAO DA ODOLI!

- Našalila sam se da sam uverena da bih uspela da ispregovaram bolje uslove od ovog glupog sporazuma. Pregovarala sam sa Holivudom decenijama. Snašla bih se sa Mišelom Barnijeom (glavni pregovarač EU za Bregzit) - rekla je Pamela Anderson.

Bivši model "Plejboja" postala je, kako se navodi, izrazito politički otvorena.

Pred održavanje predsedničkih izbora u Francuskoj, podržala je levičarskog kandidata Žan Luk Melanšona, a Terezu Mej je okarakterisala kao "najgoru premijerku u istoriji", iznoseći, kako navodi portal Politico, ostrašćenu molbu za oslobađanje od krivičnog gonjenja osnivača Vikiliksa Džulijana Asanža, sa kojim je, prema pisanju svetske štampe, Andersonova bila u ljubavnoj vezi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija