• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

28.12.2018

18:38 >> 18:41

TRAMP NE MOŽE ZAUSTAVITI SEVERNI TOK 2! Njegove pretnje su pucanj u prazno, PUTIN JE POBEDIO!

Vesti

TRAMP NE MOŽE ZAUSTAVITI SEVERNI TOK 2! Njegove pretnje su pucanj u prazno, PUTIN JE POBEDIO!

Podeli vest

Kritike američkog predsednika Donalda Trampa na račun Severnog toka 2 nisu razlog za zaustavljanje tog projekta, a svaki pokušaj da se to uradi će sada biti težak jer je njegova izgradnja u toku", izjavio je evropski komesar za budžet Ginter Etinger

- Nikada nisam bio veliki zagovornik Severnog toka 2. Ali istina je da je gasovod već dugo u izgradnji i da se više ne može tako lako zaustaviti. Trampove pretnje nisu razlog za to - rekao je Etinger za nemački magazin "Špigl".

Tramp je u julu kritikovao Nemačku zbog podrške 11 milijardi dolara vrednom gasovodu koji se proteže ispod Baltičkog mora, nazivajući tada zvanični Berlin "taocem" Rusije zbog oslanjanja na ruske energente.

PUTIN POSTROJIO SVE GENERALE! Najnovija situacija u Siriji izazvala reakciju Moskve, Rusi pokvarili Erdoganov PAKLENI PLAN!

Američki ministar za energetiku Rik Peri izjavio je prošlog meseca da je Vašington zadržao mogućnost uvođenja sankcija kompanijama koje rade na tom gasovodu, a koji će dovesti ruski gas direktno do Nemačke.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Penzionerj

pre 5 godina

Trampe, pazi da ti se ta motka ne obije o tvoju glavu.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija