• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

15.01.2019

23:58

BORIS DŽONSON O BREGZITU: Glasanje veliki poraz, sporazum loš po Britaniju!

Vesti

BORIS DŽONSON O BREGZITU: Glasanje veliki poraz, sporazum loš po Britaniju!

Podeli vest

Bivši britanski ministar spoljnih poslova Boris Džonson izjavio je večeras da je glasanje u Donjem domu parlamenta o predlogu Bregzita "veći poraz nego što su ljudi očekivali" i da to znači da je sporazum Tereze Mej sada mrtav

Džonson, koji je bio i vodeći zagovarač izlaska Velike Britanije iz EU, rekao je da je očito da je sporazum loš po Britaniju, ali da ovakav ishod glasanja daje premijerki "snažan mandat da se vrati u Brisel" i ispregovara bolji sporazum, bez kontroverzne tačke oko "meke granice" za Severnu Irsku, prenosi Rojters.

Prema njegovim rečima, problem nije u konzervativnoj vladi, zbog čega će u sredu uveče, kada se bude izglasavalo poverenje vladi Tereze Mej u parlamentu, glasati za konzervativce.

Donji dom britanskog parlamenta odbacio je večeras predlog Tereze Mej o Bregzitu.

 

BREGZIT U NEMILOSTI! Britanski parlament odbio plan Tereze Mej




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 5 godina

Vreme je da se odvoje irci, škoti,velšani od frigidnih genocidnih engleza.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija