• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: beta

22.01.2019

14:58

VELIKI POVRATAK JULIJE TIMOŠENKO! Biša premijerka i robijašica NAJAVILA PREDSEDNIČKU KANDIDATURU

Vesti

VELIKI POVRATAK JULIJE TIMOŠENKO! Biša premijerka i robijašica NAJAVILA PREDSEDNIČKU KANDIDATURU

Podeli vest

Nekadašnja ukrajinska premijerka Julija Timošenko rekla je danas da će se kandidovati na predsedničkim izborima

 

Prema anketama, Timošenko (58), premijerka od 2007. do 2010, favorit je na ukrajinskim predsedničkim izborima koji će se održati 31. marta.

Ona je provela dve i po godine u zatvoru zbog potpisanog gasnog sporazuma s Rusijom, ali ta presuda se uglavnom smatra osvetom njenog političkog rivala, tadašnjeg predsednika Viktora Janukoviča. 

Foto: Reuters

Timošenko je izgubila izbore od Janukoviča 2010. a od sadašnjeg predsednika Petra Porošenka 2014. Porošenko još nije formalno objavio kandidaturu. 

Govoreći na kongresu svoje partije u Kijevu, Timošenko je obećala da će povratiti kontrolu nad Krimom i pobunjenim oblastima na istoku zemlje.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stojan

pre 5 godina

Nije joj dosta 200 bankovskih racuna u raznim drzavama nego hoce jos. Novac se brzo trosi kad se ne vuce od drzave.

Lala iz Banata

pre 5 godina

Sjasi KURTA, da uzjasi... MURTAsica...!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija