• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: thesun.co.uk

26.01.2019

14:12

(VIDEO) ŠOKANTNA ISPOVEST ĆERKE VOĐE "JAKUZA"! Moj otac je davao svojim prijateljima DA ME SILUJU!

Vesti

(VIDEO) ŠOKANTNA ISPOVEST ĆERKE VOĐE "JAKUZA"! Moj otac je davao svojim prijateljima DA ME SILUJU!

Podeli vest

Šoko Tendo još uvek ima ožiljke od brutalnog silovanja i prebijanja, koje su nad njom činili članovi bande kojoj je pripadao i njen otac, u otrcanoj hotelskoj sobi dok je bila tinejdžerka

Njen otac Hirojasu Tendo bio je član najopasnije bande na svetu - japanskih "jakuza" - i primoravao ju je na seksualno ropstvo u periodu od pet godina, posle čega je uspela da pobegne.

Banda od 35.000 članova čini da mafija izgleda kao obdanište. Poznata je po masovnim ubistvima, trgovinom organima i ritualnom odsecanju malog prsta.

Dok statistike pokazuju da se divlja kriminalna grupa smanjuje, samo ove nedelje jedan član upucan je u Tokiju pred desetinama svedoka. Žene imaju loš status u "jakuzama" i supruge i ćerke često prisiljavaju na prostituciju njihovi sopstveni članovi porodice.

Šoko Tendo, kćerka vođe bande, napisala je memoare o svom iskustvu, otkrivši da je njen otac dozvoljavao da je drugi članovi siluju u više navrata, od čega je ležala "krvava i u moridcama" u hotelskoj sobi.

OVO SU NAJJAČE KRIMINALNE GRUPE U SVETU: Godišnje zarade 110 milijardi evra!

Kao rezultat toga navukla se na drogu, kojom su je "jakuze" snabdevale. Šoko su neretko i surovo prebijali isti oni za koje je njen otac bio zadužen, od čega su joj ostajale modrice, slomljene kosti i napukla bubna opna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My inspiration #Shokotendo #shokotendoyakuzamoon #yakuzadaughter

A post shared by Abdullah Cho Anugrah (@choanugrah) on Jan 26, 2018 at 6:08am PST

- Svaki put kada sam upoznavala novog muškarca, mislila sam da će biti drugačije - rekla je ona.

Sada je u svojim ranim pedesetim godinama. Podvrgla se plastičnim operacijama da sakrije svoje povrede, ali su emotivni i fizički ožiljci ostali.

Veruje se da "jakuze" vode trgovinu belim robljem u Japanu, gde mame žene širom sveta uz obećanje vize. Oduzimaju im pasoše i stvaraju im dugove, zbog kojih ih prisiljavaju da rade u bordelima, kako bi ih isplatile. Pretpostavlja se da su kapitalizovali status destinacije za seks turizam u Aziji.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nisam jakuza

pre 5 godina

Ona ima 50+ godina?! .... Ne verujem, izgleda kao 30 i koju (ako nije foto montaza). A ima i para ocigledno. A izgleda i delom evropski (majka belkinja?). Ma j@besh jakuze, ja mogu odmah da je zenim

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija