• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.02.2019

19:36

VERSKI VIDAR ČINIO ZVERSTVA DECENIJAMA! Klintonov iscelitelj silovao žene i imao FARMU BEBA!

Vesti

VERSKI VIDAR ČINIO ZVERSTVA DECENIJAMA! Klintonov iscelitelj silovao žene i imao FARMU BEBA!

Podeli vest

Brazilac Žoao Teišeira de Farija (77), koji je lečio bivšeg lidera SAD, a koji je u decembru uhapšen zbog silovanja 600 žena, držao tinejdžerke zatočene i terao ih da rađaju, a decu je nakon toga prodavao

Brazilski verski iscelitelj Žoao Teišeira de Farija (77), čiji je klijent bio američki predsednik Bil Klinton, silovao je čak 600 žena i držao farme beba. Farija, koji je zbog optužbi za silovanje uhapšen u decembru, sad je optužen da je tinejdžerke držao zatočene i terao ih da rađaju, a decu je nakon toga prodavao parovima širom sveta.

Foto: ilustracija/Informer DN/AP

Stravična tortura

Sabrina Bitenkur, šefica organizacije COAME, specijalizovane za pomoć ženama koje su silovali religijski lideri, navela je u petak da ima dokaze da je Farija decenijama činio zverstva.

Brutalno

Foto: ilustracija/Informer DN/AP

Devojčice su tamo iznova i iznova brutalno silovane sve dok ne bi ostale trudne
Sabrina Bitenkur

- Farija je, uz pomoć svojih saučesnika, širom Brazila nalazio stotine siromašnih tinejdžerki starih od 13 do 18 godina. Njih je plaćao kako bi radile u njegovim rudnicima minerala i zabačenim farmama u državi Gojas. Devojčice su tamo iznova i iznova brutalno silovane sve dok ne bi ostale trudne. Nakon što bi se porodile, bebe su im odmah oduzimali i prodavali ih parovima bez dece širom sveta po ceni od 20.000 do 52.000 dolara - ispričala je Bitenkurova.

Aktivistkinja je istakla da su tinejdžerke bile robinje.

 

- U zamenu za hranu i malo novca, devojke su bile pretvarane u seksualno roblje. Bile su važne samo njihove materice jer je cilj bio da rode što više beba. Žene su takvu torturu mogle da prežive najviše desetak godina, posle kojih više nisu mogle da rađaju. Nakon svega toga su ubijane - navela je aktivistkinja. 

Silovao i ćerku sve dok nije zatrudnela

Foto: ilustracija/Informer DN/AP

Dalva Teišeira, ćerka Žoaoa Teišeire de Farije, optužila je oca da ju je silovao i seksualno zlostavljao četiri godine sve dok nije ostala trudna.
- Moj otac je monstrum. Nebrojeno puta me je silovao na najgore moguće načine. Kad je saznao da sam zatrudnela sa njim, pobesneo je. Brutalno me je tukao sve dok nisam pobacila - kazala je Teišeira.

Ona je istakla da je razgovarala sa ženama sa najmanje tri kontinenta, uključujući i Evropu, koje su priznale da su dobijale decu sa Farijinih farmi.

- Imam i svedočenja bivših članova Farijine bande, koji su objasnili kako šema funkcioniše - objasnila je Bitenkurova, koja je zbog svojih saznanja bila primorana da pobegne iz Brazila nakon što je primila niz pretnji smrću.

Proslavila ga Opra Vinfri

Njena istraga je, inače, i dovela do hapšenja monstruma krajem prošle godine. Ona je o svemu obavestila tužilaštvo države Gojas, koje je pokrenulo i zvaničnu istragu.

Na poziv nadležnih javilo se više od 600 žena starih od devet do 67 godina iz Brazila i ostatka sveta koje su Fariju optužile za seksualno zlostavljanje. One su navele da ih je manijak tokom seansi lečenja odvodio u privatnu sobu. Tamo je manipulisao njima i govorio im da će izlečiti sve bolesti ako imaju seks s njim.

52

hiljade dolara koštale su bebe koje je Farija prodavao parovima širom sveta

Foto: ilustracija/Informer DN/AP

Farija je, inače, karijeru započeo osamdesetih u mestu Abadijaniju. Tvrdio je da leči rak i najteže psihičke poremećaje, a procenjuje se da je godišnje od seansi zarađivao čak milion dolara. U narodu je bio poznat po imenu Džon od Boga, a svetsku slavu stekao je 2013, nakon što je gostovao u tok-šouu čuvene američke voditeljke Opre Vinfri. Osim Bila Klintona, spekulisalo se da su mu na seanse dolazile i poznate ličnosti, poput holivudske glumice Gvinet Paltrou i supermodela Naomi Kembel. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Romeo

pre 5 godina

I šta bilo sa Bilom, da li je i njega razvalio?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija