• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

13.02.2019

15:19 >> 15:23

ŠAH-MAT! POROŠENKO ĆE POLUDETI! Putin šalje ruske posmatrače na izbore u Ukrajini! MOSKVA ĆE SPREČITI KRAĐU?!

Vesti

ŠAH-MAT! POROŠENKO ĆE POLUDETI! Putin šalje ruske posmatrače na izbore u Ukrajini! MOSKVA ĆE SPREČITI KRAĐU?!

Podeli vest

Moskva namerava da iskoristi svoje pravo da učestvuje u međunarodnom posmatranju izbora u Ukrajini, a spisak kandidata za kratkoročne posmatrače poslat je Kancelariji za ljudska prava OEBS-a, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova Rusije

U saopštenju se precizira da je 12. februara Ministarstvo spoljnih poslova Rusije primilo cirkularni zahtev od OEBS-a za slanje posmatrača u sastavu međunarodne misije za praćenje predsedničkih izbora u Ukrajini. 

Ruski kandidati za misiju biće upućeni u Kancelariju za ljudska prava u skladu sa pozivom, naglašava se u saopštenju Ministarstva.

(VIDEO) POLJACI: SAHRANILI SMO RUSE NA BALTIKU! MOSKVA: SAMO LUD ČOVEK MOŽE DA RATUJE SA NAMA!

- Naši postupci se zasnivaju na obavezama svih zemalja OEBS-a da osiguraju nesmetan pristup posmatrača na izborima u drugim državama - navodi se u saopštenju.

(VIDEO) TOP LISTA "ĆORAKA" AMERIČKE VOJSKE: Od helikoptera Komanči do neupotrebljivog tenka od 60 tona!

U saopštenju piše da ova mera ima za cilj da „garantuje transparentnost i demokratsku prirodu izbornih procesa".

Ranije je predsednik OEBS-a i slovački ministar spoljnih poslova Miroslav Lajčak pozvao ukrajinske vlasti da za predsedničke izbore u Ukrajini obezbede akreditaciju za posmatrače iz svih zainteresovanih zemalja, uključujući i Rusiju.

(VIDEO) HAOS U ZAGREBU: RATNI VETERAN OPET DIGAO NA NOGE POLICIJU I USTAŠE! spomenik zločincu Tuđmanu je sramota!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija