• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.02.2019

13:26

(VIDEO) DRAMA NA FLORIDI! Bračni par ostavio bebu u kolima, spasavali je ZATVORENICI!

Vesti

(VIDEO) DRAMA NA FLORIDI! Bračni par ostavio bebu u kolima, spasavali je ZATVORENICI!

Podeli vest

Zatvortenici u Floridi okružili su automobil bračnog para koji se našao u nevolji

 

Iako na prvi pogled deluje da grupa muiškaraca noseći prepoznatljiva robijaška prugasta odela čini neki zločin, u pitanju je sušta suprotnost, budući da su upravo oni pomagali mužu i ženi da izbave bebu koju su sa ključevima ostavili u autu.

Majka deteta Šedou Lendri postavila je video na svom Fejsbuku, na kome se vidi kako zajedno s čuvarima pokušavaju da obiju zaključava vrata i oslobode njenu jednogodišnju ćerku.

- Da! Hvala Bogu! Hvala vam, momci - ushićeno je vikala majka kad je videla da je akcija spasavanja uspešno okončana.

Kasnije je opisala kako je do čitave drame uopšte došlo.

Naša Dalas je plakala, pa smo zaustavili auto da je izvedemo napolje. Kad se smirila, muž ju je vratio na zadnje sedište i vezao joj pojas. Zatvorio je zadnja vrata i ne razmišljajući da je ključeve ostavio na svom sedištu. Tek kad je zatvorio vrata shvatio je šta je uradio jer nam je automatsko zaključavanje stalno uključeno zbog bebe - ispričala je Šedou.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija