• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

04.03.2019

14:43

(VIDEO) OTAC SILOVAO SINA (5) PA UBIO NJEGA I SUPRUGU! Posle stravičnog zločina, NJIHOVOM KRVLJU ISPISAO OVU JEZIVU PORUKU!

Vesti

(VIDEO) OTAC SILOVAO SINA (5) PA UBIO NJEGA I SUPRUGU! Posle stravičnog zločina, NJIHOVOM KRVLJU ISPISAO OVU JEZIVU PORUKU!

Podeli vest

Posle zločina Sava je pokušao da izvrši samoubistvo nožem, ali u tome nije uspeo

Osumnjičeni pedofil iz Rusije izbo je sina Marka (5) na smrt, a onda je njegovom krvlju ispisao jezivu poruku na podu: "ja sam ti dao život, ja ću ti ga i uzeti".

Sava Nikitin (34) ubio je i suprugu Mariju, koja je saznala da je silovao njihovog petogodišnjeg sina. On je nju brutalno likvidirao kad je zapretila da će sve reći policiji.

Nesrećna Marija (29) pokušala je na sve načine da se odbrani od manijaka, grebala ga je i čupala, ali je on na kraju zadavio. Na njegovom telu pronađeni su tragovi borbe.

Nakon što je ubio suprugu, njenom krvlju je napisao "Maša (Marija) je Juda" na prozoru u porodičnom stanu u Moskvi.

Nikitin je izbo svog sina Marka najmanje 62 puta nožem i odvijačem, kažu izvori iz policije u Moskvi. Kasnije je policiji priznao da je seksualno zlostavljao sina, prenosi Dejli mejl.

Nakon toga je pokušao da izvrši samoubistvo nožem, ali u tome nije uspeo.

Tokom ispitivanja priznao je da je ubio sina i suprugu, koja je saznala da je zlostavljao mališana.

Nikitin se trenutno nalazi u bolnici u Moskvi, a stražu 24 sata čuva policija.

Jeziva poruka koju je ispisao krvlju sina na podu stana "ja sam ti dao život, ja ću ti ga i uzeti" zapravo je citat iz romana "Taras Buljba" Nikolaja Gogolja iz 19. veka.

Bračni par se 2014. godine sa Krima preselio u Moskvu, nakon ruske aneksije.

Prema rečima svedoka, porodica je izgledala "srećno i druželjubivo", pa nikada nisu posumnjali da se iza porodičnih vrata odvija pravi horor.

Savi Nikitinu preti do 20 godina robije zbog dvostrukog ubistva. Da li je ova kazna dovoljna? 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
TANJA

pre 5 godina

Nemerljiva tragedija. Evo praktican primer zasto mora da postoji smrtna kazna. Ovakvi monstrumi ne treba da zive. Opasni su po okolinu.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija