• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: sputniknews.com

15.03.2019

12:03

OVAJ AVION JE OPASAN! BOINGU 737 OTKAZAO MOTOR na nebu iznad Rusije, HITNO SLETANJE SPREČILO KATASTROFU!

Vesti

OVAJ AVION JE OPASAN! BOINGU 737 OTKAZAO MOTOR na nebu iznad Rusije, HITNO SLETANJE SPREČILO KATASTROFU!

Podeli vest

Avion Boing 737-800 morao je hitno da sleti u petak na severozapadu Rusije, u gradu Siktivkar, prenosi Sputnjik. Prema još nepotvrđenim informacijama, razlog za ovo je otkazivanje motora

- Dogodilo se vanredno sletanje u Siktivkar. U toku je istraga, prema preliminarnim podacima, kvar motora je razlog za hitno sletanje - rekao je portparol Ruskog istražnog odbora.

Avion, koji je putovao iz grada Mirni, koji se nalazi na istoku Rusije u Moskvu, nalazi se u aerodromu Siktivkar, a putnici su sigurni i nepovređeni, rekao je zvaničnik.

(INFOGRAFIKA) "BOINGOV" AVION SMRTI ZBRISAN SA NEBA! Avio-kompanije munjevitom brzinom PRIZEMLJUJU OVAJ MODEL!

Ovaj incident dogodio se nakon što je šef "Rosaviatsija" Aleksandar Neradko rekao novinarima u četvrtak da je Savezna agencija za vazdušni saobraćaj Rusije zabranila letove aviona Boing 737 MAX u ruskom vazdušnom prostoru do daljnjeg.

(FOTO) UKLETI AVION?! MISTERIJA leta iz Adis Abebe - Boing 737 pada odmah po poletanju, više od 300 MRTVIH U DVE NESREĆE POD ČUDNIM OKOLNOSTIMA!

Prethodnih dana veliki broj zemalja zabranio je letove aviona ovog modela u svom vazdušnom prostoru, a brojne vlade prizemljile su Boing 737 MAX 8 nakon tragedije u Etiopiji, u kojoj je poginulo 157 putnika i članova posade iz 30 zemalja.

AVIONI S GREŠKOM NEĆE LETETI NAD SRBIJOM! Zabrana letova za Boing 737-8 MAX i 737-9 MAX

Ova nesreća dogodila se posle samo pet meseci od još jednog tragičnog događaja, kada se isti model letelice "Lajon era" srušio u Indoneziji. Naime, u oktobru prošle godine se avion srušio u Džakarti, odmah po poletanju i tada je stradalo svih 189 putnika i članova posade.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pilot

pre 5 godina

Airbus likuje i zadovoljno trlja ruke jer je najveći konkurent njihovom A320/321 pukao kao mehur od sapuna. Ovo bi Boing moglo lako da dovede čak i do bankrota baš kao što su slične nesreće uništile McDonel Douglas pa ga je Boing kupio za siću. Da li mi je žao? Taman posla, oduševljen sam, ne užasnom tragedijom nego propašću Amerike

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija