• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: vostok

21.03.2019

13:12 >> 13:21

NIKAD NITI JEDAN PREDSEDNIK SAD NIJE OVAKO IŠAMARAN KAO DŽORDŽ BUŠ: Pričao o poštovanju granica i država pa REZBESNEO SVE KOJI MISLE SVOJOM GLAVOM!

Vesti

NIKAD NITI JEDAN PREDSEDNIK SAD NIJE OVAKO IŠAMARAN KAO DŽORDŽ BUŠ: Pričao o poštovanju granica i država pa REZBESNEO SVE KOJI MISLE SVOJOM GLAVOM!

Podeli vest

Granice nisu imaginarne linije i svi ih moraju poštovati, rekao je bivši predsednik SAD Džordž V. Buš, koji je izgleda zaboravio na nebrojena bombardovanja i invazije koje su sprovele SAD za vreme njegove administracije

Govoreći na debati o imigraciji koja je trenutno zahvatila SAD, biši republikanski predsednik je rekao da bi Amerikanci trebalo da nađu zajednički jezik kako bi izašli iz pat-pozicije u kojoj se zemlja nalazi.

- To počinje priznavanjem jasne odgovornosti na granici, i, u često haotičnoj situaciji, spremnosti da se kaže - granice nisu proizvoljne linije i moraju se poštovati - rekao je on tokom ceremonije naturalizacije za nove građane u predsedničkom centru Buša u Dalasu.

Njegov komentar usledio je tokom sukoba predsednika SAD Donalda Trampa i Kongresa oko meksičke granice i migranata - kriza koja se, prema Trampu, može prevladati izgradnjom zida kako bi se sprečili migranti da ulaze u zemlju.

RUSIJA BESNA NA POLJSKU! OVAKVU UVREDU PUTIN IM NEĆE OPROSTITI: Lider Rusije nije pozvan na godišnijicu početka Drugog svetskog rata!

 

 

Ali, da li je Buš zaista prava osoba za predavanje Americi o svetosti granica? "Ne" - kaže Tviter.

- Granice treba poštovati? -  napisao je jedan korisnik Tvitera, koji je zatim nastavio sa nabrajanjem ubijenih i osakaćenih civila i američkih vojnika tokom američke invazije i okupacije Iraka.

 

 

Drugi su istakli da su katastrofalne američke politike u Latinskoj i Južnoj Americi odigrale ključnu ulogu u destabilizaciji regiona, stvarajući imigracioni „nered" za koji je Buš rekao da je tako željan da reši.

ŠAMAR TRAMPU, ŠANSA ZA SRBIJU! EU okreće leđa Americi i otvara se za Kinu! Evo kakve mogućnosti to donosi našoj zemlji!

 

 

Zaista, čini se čudnim da je bivši predsednik iznenada držao granice suverenih nacija na tako visokom nivou. Bušu, čija je popularnost porasla među liberalima, odobrio je bombardovanje i/ili napad na Avganistan, Irak, Pakistan i Somaliju. Veruje se da su SAD vršile i napade bespilotnim letelicama u Jemenu i na Filipinima tokom Bušova dva mandata.

 

 

Međutim, za razliku od drugih nezakonitih kršenja granica, Buš nikada nije bio zaključan u kavezu dok je čekao deportaciju. Umesto toga, počeo je da slika.

 

 

OBOREN SAJT BRITANSKE VLADE! Britanci masovno nagrnuli, potpisuju PETICIJU ZA OSTANAK U EU!

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
DEDA RAKA

pre 5 godina

Ma oprosrtie čoveku - zajebunio se u razmišljanju !

Stojan

pre 5 godina

Taj njegov prazan pogled, kao da ni malo mozga nema u toj glavi.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija