• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs

25.03.2019

10:51

(UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ) ZA NJIH JE I PAKAO NAGRADA! Kada su videli kako su Nina i njen muž SEKSUALNO ZLOSTAVLJALI SVOJU BEBU i najiskusniji lekari su zanemeli!

Vesti

(UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ) ZA NJIH JE I PAKAO NAGRADA! Kada su videli kako su Nina i njen muž SEKSUALNO ZLOSTAVLJALI SVOJU BEBU i najiskusniji lekari su zanemeli!

Podeli vest

Par se upoznao krajem 2017. godine, a dečak se rodio u avgustu 2018. godine, a prema rezultatima iz istrage, tortura i seksualno zostavljanje su krenuli nedugo posle toga

Ismail. S i Nina R. uhapšeni su i zatvoreni zbog teškog slučaja zlostavljanja njihove sedmomesečne bebe.

Stanovnici nemačkog grada Ludvigshafen na Rajni u Nemačkoj ostali su zapanjeni kada je policija lišila slobode Ismaila S. (24) i Ninu R. (26) zbog teškog slučaja mučenja, premlaćivanja i seksualnog zlostavljanja njihove sedmomesečne bebe dečaka.

Par se upoznao krajem 2017. godine, a dečak se rodio u avgustu 2018. godine, a prema rezultatima iz istrage, tortura i seksualno zostavljanje su krenuli nedugo posle toga.

Kako se navodi, oni su bebu doveli u bolnicu u teškom stanju i sa brojnim povredama, frakturom lobanje, cerebralnog krvarenja, frakture rebara, iz očiju joj je tekla krv, a imala je povrede pluća, pa čak i srca. Ono što je posebno šokiralo doktore jesu brojne stare povrede, ali i povrede u predelu anusa i polnog organa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

du bist mein lebe baby

A post shared by isi229 (@ismailirkek) on Jun 11, 2014 at 4:33am PDT

Tužilac Hubert Stroeber izneo je monstrouzne činjenice o zlostavljanju dečaka koje je počelo sa njegovih šest nedelja.

- Majka je htela da se seksualno zadovolji tako što mu je nanosila brojne unutrašnje povrede - rekao je on, dodavši da je otac, Ismail takođe učestvovao u zlostavljanju, i da je bebi tom prilikom izazvao krvavu ranu u genitalnom području, koja je ostala vidljiva u vidu modrice i podliva.

- Beba je tokom prijema u bolnicu morala hitno da bude operisana i tada joj je zbog monstrouznih povreda ugrađen veštački anus. Čak su i profesionalci u mojoj službi ostali nemi i u šoku od brutalnosti koju su ispoljavali roditelji tokom seksualnog iživljavanja nad bebom- dodao je on.

Prema rečima porodice i prijatelja Nine.R ona je od malih nogu pokazivala znakove okrutnosti, pošto je mučila svoja dva zamorca do smrti.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tea

pre 5 godina

Odmah kastrirati oboje, i osuditi na dozivornu robiju sa okorelim robijasima!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija