• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

27.03.2019

17:11

RUSIJA POSTAJE NEPRIKOSNOVENA SVETSKA SILA! Pojačavaju mornaricu! STIŽE IM 180 RATNIH BRODOVA!

Vesti

RUSIJA POSTAJE NEPRIKOSNOVENA SVETSKA SILA! Pojačavaju mornaricu! STIŽE IM 180 RATNIH BRODOVA!

Podeli vest

Samo ove godine 15 ratnih brodova i borbenih brodova, kao i 20 logističkih brodova stići će u mornaricu

Ruska mornarica će dobiti više od 180 ratnih brodova i plovila u okviru državnog plana naoružavanja za period 2018 - 2027, izjavio je danas ruski ministar odbrane Sergej Šojgu na sastanku sa šefovima odbrane.

- Samo ove godine 15 ratnih brodova i borbenih brodova, kao i 20 logističkih brodova stići će u mornaricu - naveo je Šojgu.

KGB ŠKOLA! RUSKE SLUŽBE NE SPAVAJU! Sprečeno 20 terorističklih napada i to u FAZI PRIPREME!

 

Nacrtom programa naoružanja treba da se omogući rekonstrukcija inženjerske infrastrukture i da se obezbedi maksimalni broj sidrišta, što će značajno smanjiti njihove troškove, poručio je Šojgu.

Program je izrađen na osnovu budžetskih sredstava koja su dodeljena Ministarstvu odbrane i neće zahtevati dodatna izdvajanja, naglasio je.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
kerasim

pre 5 godina

Ma sve imaju .. samo nemaju pare da plate manjinske akcionare Lukoila .. onako kako pise u ugovoru .. a coravi balavko cuti ..

Miroslav

pre 5 godina

Treba i mi Srbi da se prikljucimo Ruskoj RM ,da se skoluju nasi oficiri i podoficiri i mornari.Trebace nam.

TT

pre 5 godina

Trebalo bi im 2 veka da stignu americku mornaricu i to da Ameri stanu danas..

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija