• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

31.03.2019

14:08

(VIDEO) FATALNA GREŠKA MLADIĆA IZ ATLANTE! Kucanje na pogrešna vrata ga odvelo u smrt!

Vesti

(VIDEO) FATALNA GREŠKA MLADIĆA IZ ATLANTE! Kucanje na pogrešna vrata ga odvelo u smrt!

Podeli vest

Tinejdžer Omarijan Benks ubijen u petak ujutro u Atlanti, naime on je pokucao na vrata apartamana, misleći da je reč o njegovom, ali posle otvaranja vrata usledila je krvava tragedija

Prema policiji, mladić i njegova devojka tek su se nedavno preselili u novi stan u Ritritu, naselju sa obezebeđenjem u južnoj Atlanti.

Benks je koristio aplikaciju Fejstajm dok je razgovarao sa svojom devojkom kada je pokucao na vrata pogrešnog stana. Ubrzo se povukao, ali je tada bio suočen sa 32-godišnjim Derilom Bajnesom koji je  ispalio u njega tri hitca, posle kraće rasprave.

Čula sam ga kako kaže: Žao mi je, ja sam kuco na pogrešna vrata. Onda je čovek rekao: Ne, nisi. Crnčugo, ti si u pravoj kući". "I pucao je još dva puta"- rekla je Benksova majka za televiziju.

 

(HOROR VIDEO) ZA 18. ROĐENDAN POŽELELA JE SKOK PADOBRANOM! Prijatelji snimili KOBNI PAD!

Bajns je rekao policiji da je ubio Benksa u samoodbrani, ali policija veruje da se pucnjava dogodila dok je Benks pokušavao da pobegne.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija