• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs

04.04.2019

08:45

(VIDEO) ZAŠTO PUTIN NE POMERA DESNU RUKU DOK HODA?! Britanci sumnjali da ima Parkinsona, A ODGOVOR NAŠLI U PRIRUČNIKU KGB!

Vesti

(VIDEO) ZAŠTO PUTIN NE POMERA DESNU RUKU DOK HODA?! Britanci sumnjali da ima Parkinsona, A ODGOVOR NAŠLI U PRIRUČNIKU KGB!

Podeli vest

Tim neurologa iz Portugala, Italije i Holandije analizirao je položaje i pokrete koji mogu biti prvi znaci nekih bolesti, a naučnici su bili "iznenađeni" nacinom na koji Putin hoda, prenosi agencija AFP

Ruski predsednik Vladimir Putin svoju desnu ruku drži skoro nepokretnu zbog intenzivne obuke u ruskoj obaveštajnoj službi KGB, a ne zbog Parkinsonove bolesti, navodi se u studiji koju je objavio Britanski medicinski žurnal (BMJ).

Kako navodi francuska agencija, na video snimku na kome se vidi hod ruskog predsednika, njegova leva ruka normalno prati korake, dok je desna potpuno ukocena što je cesto znak Parkinsonove bolesti.

Medutim, doktori nisu pronašli druge simptome bolesti kod Putina, poput tremora, krutosti ili loše koordinacije, već sasvim suprotno: ruski šef države ima "odlične motoričke sposobnosti", nosilac je crnog pojasa u džudou, diže tegove i pliva, a piše brzo i bez drhtanja ruke.

Objašnjenje koje naučnici na kraju i navode u studiji poziva se na posebne načine treniranja pronađene u priručniku koji je koristila bivša sovjetska obaveštajna služba KGB.

PUTIN OTVORIO MERCEDESOVU FABRIKU: Nemački gigant će u okolini Moskve proizvoditi 25.000 automobila godišnje!

Tim naučnika je na sajtu Jutjub objavio niz video snimaka gde su analizirali brojne snimke drugih ruskih zvaničnika i bili su "iznenađeni" onime što su otkrili. Naime, oni su utvrdili da na sličan način hodaju i premijer Dmitrij Medvedev, dvojica bivših ministara odbrane, Anatolij Serdukov i Sergej Ivanov, kao i zapovednik vojske Anatolij Sidorov.

Kako se navodi u studiji, Putin i Ivanov su bivši zvaničnici KGB-a, a Serdukov i Sidorov su, takode, prošli vojnu obuku.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Fikus

pre 5 godina

Bagro pakosna, neće vam se ispuniti ta želja da vidite Putinov kraj, svi vi će te na onaj svet pre njega. Bolje pogledajte i analizirajte Trampa i vaše fosile na vlasti, ne zna čovek ko je od njih veći mrtvac koji hoda, počev od Elizabete pa na dalje.

Primus

pre 5 godina

Britanci, obratite pažnju i na njegov penis..

Draskovic Golub

pre 5 godina

I eto!!!otkrili ste da je to obuka kgb?DOBRO!!!BRAVO!!!A ČEMU SLUŽI DA NEZNATE MOŽDA?I DALI SU SVI (obicni)LJUDI SA TAKVIM NAČINOM HODA NA SVIJETU PROSLI ISTU OBUKU????

Čitalac

pre 4 godine

"Tako i hoda, mirno i tiho, kao panter, vaga svaki korak, sa opuštenom desnom rukom, koja kao da je spremna da u svakom momentu izvuče pištolj sa metkom u cevi..." Ovo je rešenje prof.dr Radomira Čolakovića (Psihološki profil Putina)

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija