• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.04.2019

09:20

OBJAVLJENI PUTINOVI PORESKI PODACI! Pogledajte koliko je lider Rusije zaradio prošle godine i ŠTA SVE IMA OD IMOVINE!

Vesti

OBJAVLJENI PUTINOVI PORESKI PODACI! Pogledajte koliko je lider Rusije zaradio prošle godine i ŠTA SVE IMA OD IMOVINE!

Podeli vest

Ruski predsednik Vladimir Putin zaradio je prošle godine 135.300 dolara, što je za oko 20.000 dolara manje nego 2017. godine

 

To se navodi u njegovoj poreskoj prijavi objavljenoj na sajtu Kremlja.

Prosečan mesečni prihod ruskog predsednika je 2018. godine bio 11.200 dolara, prenosi TASS.

U prijavi se navodi i da se Putinova imovina nije promenila tokom prošle godine. On poseduje stan od 77 kvadrata i garažu od 18 kvadrata. Takođe koristi i stan površine 153 kvadrata i parking mesto od 18 kvadrata. Sva imovina koju je Putin prijavio nalazi se u Rusiji.

(FOTO) EVO KAKO PUTIN UŽIVA NA ODMORU U SIBIRU! Pije samo domaću kafu, a recept za svoje omiljeno jelo NE ŽELI DA OTKRIJE!

Putin je vlasnik i dva stara modela automobila marke Volga GAZ M21 kao i terensko vozilo Niva i kamp prikolica Skif.

Foto: AP/fotomontaža

Putinov prihod manji je za 20.0000 dolara zbog toga što je u poreskoj prijavi iz 2017. godine naveden iznos novca od prodaje zemljišta površine 1.500 kvadratnih metara.

(VIDEO) ZAŠTO PUTIN NE POMERA DESNU RUKU DOK HODA?! Britanci sumnjali da ima Parkinsona, A ODGOVOR NAŠLI U PRIRUČNIKU KGB!

Na sajtu vlade objavljena je i poreska prijava premijera Dmitrija Medvedeva koja pokazuje da je on u 2018. zaradio 153.975 dolara, što je oko 16 odsto više nego u 2017. godini.

Prosečna plata ruskog premijera prošle godine bila je 12.850 dolara.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SVETSKA SENZACIJA

pre 5 godina

Neverovatan arheološki bum u RH koji uništi sve srpske laži! Prošle godine su hrvati otkrili u okolici Karlobaga grobove i delove sela stare 3 000g a u Šibeniku tragove života stare 15 000g a pre koji dan su otkrili u Istri špilju sa slikama starim 30 000g a u Bojni otkrili grob i kosti i zlato do sada nepoznatog hrvatskog kneza....Večernjilist.hr TAJNA GROBA BROJ 4 Senzacionalno otkriće: Nepoznati hrvatski vladar iz 8. st. otvara novo poglavlje povijesti Večernjilist.hr ARHEOLOŠKA SENZACIJA Je li knez iz Bojne bio suvremenik Ljudevita Posavskog i suzbijao pobunu protiv Franaka?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija