• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: rs.sputniknews.com

18.04.2019

15:51

MALTA ZABRANILA PRELET RUSKIH AVIONA DO VENECUELE! Posle izjave Zaharove Valeta će se dobro zamisliti!

Vesti

MALTA ZABRANILA PRELET RUSKIH AVIONA DO VENECUELE! Posle izjave Zaharove Valeta će se dobro zamisliti!

Podeli vest

Portparolka Ministarstva inostranih poslova Rusije Marija Zaharova izjavila je da je Malta bezrazložno zabranila prelet za dva ruska aviona koji su leteli ka Venecueli - Moskva će tu odluku uzeti u obzir prilikom revidiranja bilateralnih odnosa sa Valetom

- Nažalost, bez ikakvog objašnjenja, malteške vlasti su odbile da izdaju dozvolu ruskim pilotima da prelete preko teritorije tog ostrva - rekla je Zaharova.

Prema njenim rečima, iako je to suvereno pravo svake države da odbije da izda dozvolu za prelet određenim avionima, takve odluke izlaze iz opšteprihvaćenih okvira i prakse, te se može naslutiti i neprijateljski kontekst.

- To će se svakako odraziti na bilateralne odnose sa Valetom - dodala je Zaharova.

(VIDEO) BOING 737 JE UKLET! Zapalio se motor, ljudi ISKAKALI IZ AVIONA, nova tragedija ČUDOM IZBEGNUTA!

Rusija je 4. aprila kroz diplomatske kanale zatražila dozvolu da dva aviona prolete kroz vazdušni prostor Malte. U avionima su se nalazili tovar i putnici, ali vlasti Malte nisu odobrile da avioni prelete tu zemlju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Korisnik

pre 5 godina

suvereno pravo svake države da odbije da izda dozvolu za prelet određenim avionima ! Sto nas dovodi do logicne konstatacije, da svi ovi avioni sto nas truju, kemtrejls, su po dozvoli vlasti u Srbiji ! Obzirom da nas i ovako ubijaju, vlasti su u sadejstvu sa nasim neprijateljima. Bravo !!!!!!!!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija