• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

23.04.2019

14:59

(VIDEO) SNIMLJEN KRVNIK SA ŠRI LANKE! Bombaš samoubica s rancem na leđima mirno šetao gradom, a onda je UŠAO U PREPUNU CRKVU!

Vesti

(VIDEO) SNIMLJEN KRVNIK SA ŠRI LANKE! Bombaš samoubica s rancem na leđima mirno šetao gradom, a onda je UŠAO U PREPUNU CRKVU!

Podeli vest

Televizija Skaj njuz je objavila snimak na kojem se vidi potencijalni izvršilac jednog od terorističkih napada na Šri Lanki

Na snimku koji je nastao nekoliko sekundi uoči napada vidi se kako tamnokosi muškarac sa velikim rancem ide ka crkvi. Snimak se prekida u trenutku kada on ulazi u crkvu.

Podsetimo, u terorističkim napadima u toj zemlji poginulo je 310 ljudi, a oko 500 njih je povređeno.

 

 

Nastradali su u osam eksplozija na Uskrs po  Gregorijanskom kalendaru - u tri crkve, tri luksuzna hotela u prestonici i jednom manjem u predgrađu. Juče se pojavila vest i o devetoj eksploziji, nastaloj prilikom pokušaja specijalaca da deaktviraju bombu.

ISIS PREUZEO ODGOVORNOST ZA TERORISTIČKE NAPADE U ŠRI LANKI! Ubijena 321 osoba, povređeno 500!

Danas je svetom odjeknula informacija o tome kako je masovni teroristički napad čin odmazde za napad koji se desio na Novom Zelandu, kada je 15. marta u gradu Krajstčerču u kome je u dve džamije ubijeno 50 ljudi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!
Fudbal

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!

Sezona u evropskim klupskim takmičenjima ulazi u samu završnicu. Odigrani su svi revanš mečevi četvrtfinala u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija i poznati su svi polufinalni parovi. Ono što odmah privlači pažnju jeste da engleska Premijer liga u završnici kontinentalnih takmičenja ima samo jednog predstavnika! Iako važi za ligu u kojoj se igra najbolji fudbal, Englezi su ove sezone doživeli debakl! Postavlja se pitanje, da li je to samo izolovan incident ili nagoveštaj da u evropskom klupskom fudbalu duvaju neki novi vetrovi?

19.04.2024

13:44

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija