• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: rs.sputniknews.com

23.04.2019

19:02

(FOTO/VIDEO) OVO SU TERORISTI SA ŠRI LANKE! ISIS objavio snimak bombaša! Zakleli se Bagdadiju na vernost, pa krenuli u KRVAVI PIR ZA USKRS!!

Vesti

(FOTO/VIDEO) OVO SU TERORISTI SA ŠRI LANKE! ISIS objavio snimak bombaša! Zakleli se Bagdadiju na vernost, pa krenuli u KRVAVI PIR ZA USKRS!!

Podeli vest

Islamska država je preuzela odgovornost za bombaške napade na Šri Lanki u kojima je na Uskrs po gregorijanskom kalendaru ubijeno najmanje 320 ljudi, objavio je Amak, novinska agencija te terorističke organizacije, ne navodeći dokaze za tu tvrdnju

Amak je kasnije tokom dana objavio i fotografiju osmorice muškaraca za koje tvrde da su teroristi koji su izveli napade u crkvama i hotelima.

Uz fotografiju su objavili i navodna imena sedmorice napadača i opisali koji je od njih učestvovao u kom napadu. Takođe, navode da se jedan od njih sukobio s policijom i ubio trojicu policajaca.

ISIS PREUZEO ODGOVORNOST ZA TERORISTIČKE NAPADE U ŠRI LANKI! Ubijena 321 osoba, povređeno 500!

Osim fotografije objavili su i snimak na kojoj se vidi kako se muškarci s fotografije zaklinju na vernost kalifatu i vođi Abu Bakr al-Bagdadiju i uzvikuju Alahu akbar.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ZN

pre 4 godine

A svet neka i dalje bude gluv i nem na ruske predloge da se objedini protiv terorizma.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija