• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: net.ht

25.04.2019

14:45

(VIDEO) SVET U ŠOKU! SINOVI MILIONERA BOMBAŠI SA ŠRI LANKE! Imali sve u životu, JEDAN ŽIVEO U KUĆI OD 1,5 MILIONA FUNTI! Trudna supruga drugog RAZNELA SEBE, TROJE DECE I TROJICU POLICAJACA!

Vesti

(VIDEO) SVET U ŠOKU! SINOVI MILIONERA BOMBAŠI SA ŠRI LANKE! Imali sve u životu, JEDAN ŽIVEO U KUĆI OD 1,5 MILIONA FUNTI! Trudna supruga drugog RAZNELA SEBE, TROJE DECE I TROJICU POLICAJACA!

Podeli vest

Braća Ibrahim su sinovi su milionera Jonusa Ibrahima, trgovca začinima, i pohađali su privatne škole u Kolombu

Objavljene su prve fotografije braće bombaša koji su se raznjeli na Uskrs u Šri Lanki, piše Dejli Mejl. Snimak napada otkrio je kako su napadači neopaženo ušli u hotele dok su brojni gosti doručkovali, a samo trenutak kasnije hotelski restorani postali su mesto iz horora.

Inšaf i Ilham Ibrahim smireno su ušli u hotele Šangri-La i Sinamon Grand pa su detonirali bombe na svojim prslucima ubivši pritom goste u hotelu koji su došli na uskršnji doručak.

Samo nekoliko sati kasnije policija je ušla u luksuzni dom Ilhamove trudne supruge Fatime koja je tada raznela sebe, svoje troje dece i tri policajca. Zanimljivo je da su braća Ibrahim sinovi milionera Jonusa Ibrahima, trgovca začinima i da su se privatno školovali u Kolombu. Porodica je smatrana modernom pa nisu postojale sumnje kako su naklonjeni ekstremistima.

Inshaf je živeo sa suprugom i decom u kući vrednoj 1, 5 miliona funti koja se nalazila u najelitnijem kvartu Kolomba, a na dan kada je Inšaf odlučio da ubije nevine ljude, supruzi je rekao da ide na poslovni put i da treba biti hrabra.

Alavdin, Inšafov tast, inače vlasnik kuće u kojoj je bombaš živeo sa porodicom, u šoku je nakon tragedije.

- Imao je sve – dobar posao, divnu ženu i četvoro preslatke dece. Zašto bi učinio nešto ovakvo? - pita se Alavdin.

(VIDEO) SNIMLJEN KRVNIK SA ŠRI LANKE! Bombaš samoubica s rancem na leđima mirno šetao gradom, a onda je UŠAO U PREPUNU CRKVU!

Kaže da njegov zet nikada nije spominjao Islamsku državu i da nije nikada posumnjao da je imao simpatije za ekstremiste.

- Moja je sestra mentalno slomljena. On je osramotio našu porodicu, ne želim više da izađem napolje. Ne želim nikoga da pogledam u oči - dodao je on.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija