• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputniknews.com/dailymail.co.uk

26.04.2019

17:35 >> 18:18

(FOTO/VIDEO) TRI NOVE EKSPLOZIJE U ŠRI LANKI! Policija upala u skladište  gde se prave PRSLUCI ZA SAMOUBICE, TERORISTI SE RAZNELI!

Vesti

(FOTO/VIDEO) TRI NOVE EKSPLOZIJE U ŠRI LANKI! Policija upala u skladište gde se prave PRSLUCI ZA SAMOUBICE, TERORISTI SE RAZNELI!

Podeli vest

Tri eksplozije potresle su grad Kalumnaj na istoku Šri Lanke, gde policija i vojska vrše pretrese i tragaju za osumnjičenima iz smrtonosnih bombaških napada prošlog vikenda

Do eksplozije je došlo kada je kada je policija otvorila vatru na grupu džihadista, tokom racije na lokaciji gde se izrađuju samoubilački prsluci. 

Lokalni mediji prenose da je došlo do pucnjave i da su se napadači razneli eksplozivom.

(VIDEO) SVET U ŠOKU! SINOVI MILIONERA BOMBAŠI SA ŠRI LANKE! Imali sve u životu, JEDAN ŽIVEO U KUĆI OD 1,5 MILIONA FUNTI! Trudna supruga drugog RAZNELA SEBE, TROJE DECE I TROJICU POLICAJACA!

Foto: Prinskrin Youtube/Newsfirst Sri Lanka

Policija je zaplenila odeću, kao i zastave Islamske države. Pronađeni su i dronovi, oko 150 eksplozivnih štapova i 100.000 "gvozdenih loptica" i najmanje jedan prsluk sa eksplozivom. 

Podsetimo, na katolički Uskrs je u seriji eksplozija na Šri Lanki poginulo oko 253 ljudi, a mete napada su bili crkve i hoteli.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija