• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

30.04.2019

15:22

(FOTO/VIDEO) PUCA SE U VENECUELI! GVAIDOVE PRISTALICE SE SUKOBILE S NACIONALNOM GARDOM!

Vesti

(FOTO/VIDEO) PUCA SE U VENECUELI! GVAIDOVE PRISTALICE SE SUKOBILE S NACIONALNOM GARDOM!

Podeli vest

Na ulicama Karakasa su počeli sukobi Gvaidovih pristalica sa Bolivarskom nacionalnom gardom, javljaju mediji

Saopšteno je i da su se čuli i pucnji.

 

 

(FOTO/VIDEO) GVAIDO POZVAO VOJSKU DA MU SE PRIDRUŽI! Ministar odbrane Venecuele: Vojska ostaje verna Maduru!

Još uvek nije jasno ko puca na koga.

Foto: Tanjug

Foto: Tanjug

Huan Gvaido, koji se proglasio za predsednika Venecuele, sa svojim pristalicama se okupio u Karakasu na auto-putu ispred vojne baze Karlota. Pre toga je Gvaido pozvao građane Venecuele i vojsku da izađu na ulice kako bi okončali operaciju "Sloboda" za svrgavanje predsednika države Nikolasa Madura.

Foto: Tanjug

Ambasada Venecuele u Moskvi objavila je video na kome je prikazana situacija u blizini avio-baze Karlota, gde se održava protest pristalica opozicije.

Savetnik američkog predsednika za nacionalnu bezbednost Džon Bolton je nakon pokušaja državnog udara u Venecueli, izjavio da vojska treba da podrži nacionalnu skupštinu. Sjedinjene Američke Države više puta su pozivale vojsku Venecuele da pređe na stranu opozicije.

 

 

- Oni moraju da podrže Narodnu skupštinu i zakonske institucije protiv uzurpacije demokratije - napisao je Bolton

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljubo

pre 4 godine

" ne zna se ko na koga puca " ,kazu ...bitno je samo da se puca ,sad ce da se i rusi ,gde Amer zazeli ,haos pravi .

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija