• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.05.2019

17:22

BERLUSKONI OPERISAN! Kampanja za evropski parlament pod znakom pitanja!

Vesti

BERLUSKONI OPERISAN! Kampanja za evropski parlament pod znakom pitanja!

Podeli vest

Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni (82) je operisan je u bolnici u Milanu zbog opstrukcije creva, što je dovelo u pitanje njegovu kampanju za evropske izbore, javlja AP

Berluskonijev kabinet saopštio je da je operacija bila uspešna i da se on dobro oseća. Očekuje se da će Berluskoni izaći iz bolnice za nekoliko dana. U saopštenju objavljenom kasno u utorak, navedeno je da je on imao bolove u stomaku 29. aprila i da je skener otkrio malu blokadu u tankom crevu.

Kabinet je prethodno saopštio da bivši premijer pati od akutne bubrežne kolike, bola koji je cesto povezan s kamenom u bubregu.  Berluskoni je bio hospitalizovan istog dana kada je trebalo da predstavi kandidate svoje stranke Forca Italia za izbore za Evropski parlament, 23-26. maja.

BERLUSKONI PONOVO IMA ZDRAVSTVENE PROBLEME! Prevezen u bolnicu zbog napada bubrega!

Nekadašnji premijer planirao je da juče prisustvuje političkom skupu u okviru kampanje za predstojeće izbore za Evropski parlament, ali su mu lekari savetovali da to ne čini.

Njemu je prvi put dozvoljeno da se kandiduje za javnu funkciju posle zabrane izrečene zbog osude za poreske prevare iz 2012. godine. Sud je prošle godine presudio da Berluskoni može ponovo da se bavi javnim poslovima zbog dobrog ponašanja. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija