• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

07.05.2019

16:17

(VIDEO) UNUKA JELISAVETE KARAĐORĐEVIĆ JE BILA U TOJ SEKTI, SADA VOĐI ZLOGLASNOG KULTA POČINJE SUĐENJE! Svedoče žene koje je primoravao na seks i žigosao svojim inicijalima!

Vesti

(VIDEO) UNUKA JELISAVETE KARAĐORĐEVIĆ JE BILA U TOJ SEKTI, SADA VOĐI ZLOGLASNOG KULTA POČINJE SUĐENJE! Svedoče žene koje je primoravao na seks i žigosao svojim inicijalima!

Podeli vest

Suđenje guruu za samopomoć Kitu Ranijeru, koji je navodno bio na čelu tajnog društva koje je njegovim inicijalima žigosalo sekusalne robove, počelo je danas u Njujorku

Na suđenju o slučaju seksualne trgovine očekuje se da će svedočiti žene, koje tvrde da su bile primorane da imaju seksualne odnose sa Ranijerom. 

Ranijer se izjasnio kao nevin i negirao optužbe, dok je pet osoba, koje su imale rukovodeće pozicije u organizacijama na čijem je čelu on bio, uključujući glumicu Alison Mak, najpoznatijoj po seriji Smolvil, priznalo krivicu. 

Ranijerovi advokati tvrde da je on odnose sa ženama imao uz pristanak, prenosi AP. 

On se nekada nalazio na čelu američke marketinške kompanije NXIVM, koja se povezuje sa sektom. 

On je uhapšen prošle godine po američkom nalogu u Meksiku, gde je pobegao nakon što su se pojavili navodi o tajnom društvu u okviru njegove grupe, koja je žigosala seksualne robove njegovim inicijalima. 

Ovoj ozloglašenoj sekti pripadala i unuka princeze Jelisavete Karađorđević, Indija Oksenberg (26). Njena majka, glumica Katarina Oksenberg, učinila je sve da svoju ćerku izvuče iz ovog kulta i u javnosti je otvoreno govorila protiv ove grupe.

OČAJ U PORODICI KARAĐORĐEVIĆ! U NJUJORKU NESTALA SRPSKA PRINCEZA!

Indija je bila oduševljena Ranijerovom sektom i na njegova grupna predavanja odvajala je svu ušteđevinu, a onda je njena majka shvatila da se njena ćerka čudno ponaša i da se sve više udaljava od nje.

- Indija je bila u lošoj situaciji. Jednom prilikom mi je kazala kako neće jesti tri dana kako bi ispravila svoje loše ponašanje. Želim samo da spasem svoju ćerku - ispričala je Katarina Oksenberg i dodala da je ćerku pozvala na rođendan i tada shvatila da je u životnoj opasnosti.

Zaprepašćena majka tada je zamolila ćerku da napusti sektu, ona je odbila i tada prekinula svaki kontakt s njom. Nakon hapšenje vođe sekte, mediji su pisali da je Indija nestala. Čitava porodica se uključila u potragu za njom, a pronašli su je krajem aprila prošle godine.

Svi svetski mediji su u maju prošle godine objavili njene prve fotografije nakon hapšenja vođe. Paparaco fotografije koje su napravile strane medijske kuće pokazuju da se dvadesetšestogodišnja devojka zaposlila u jednom vegetarijanskom restoranu u Bruklinu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Vatrena uvertira pred derbi! Osveta navijača Barse igračima francuskog prvaka!
Fudbal

Vatrena uvertira pred derbi! Osveta navijača Barse igračima francuskog prvaka!

Večeras su na programu prva dva revanš meča četvrtfinala Lige šampiona. Derbi će biti odigran na stadionu "Monžuik" gde Barselona dočekuje Pariz Sen Žermen (Arena 1 premijum). Utakmica je imala "vatrenu" uvertiru, pošto su navijači katalonskog giganta noć uoči utakmice priredili vatromet ispred hotela u kojem su bili smešteni fudbaleri šampiona Francuske!

16.04.2024

10:52

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija