• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

07.05.2019

17:38

(VIDEO) PENTAGON ŠALJE 4 BOMBARDERA KA IRANU! BOLTON: To je dokaz da ćemo NAUMOLJIVO uzvratiti na bilo koji napad!

Vesti

(VIDEO) PENTAGON ŠALJE 4 BOMBARDERA KA IRANU! BOLTON: To je dokaz da ćemo NAUMOLJIVO uzvratiti na bilo koji napad!

Podeli vest

Vojska SAD će na Bliski istok najverovatnije poslati i četiri bombardera zajedno sa osobljem za letenje i održavanje, rekli su američki zvaničnici

Zvaničnici, koji su govorili pod uslovom da ostanu anonimni, rekli su da će to verovatno biti avioni B-52 i da oni još nisu poslati na Bliski istok.

Savetnik za nacionalnu bezbednost Bele kuće Džon Bolton nedelju je izjavio da Trampova administracija šalje grupu nosača i grupa bombardera na Bliski istok kao odgovor na zabrinjavajuće "indikacije i upozorenja" Irana da bi pokazala da će Sjedinjene Države uzvratiti "neumoljivo" na bilo koji napad.

AMERI ŠALJU VOJNI SANITETSKI BROD U VENECUELU! Još jedan pokušaj SAD da kontroliše kriznu situaciju!

Portal Politico.eu je danas preneo da se predsednik Donald Tramp nalazi se najbliže vojnom sukobu s Iranom u svom dosadašnjem manadatu, nakon što je preusmerio ratne brodove na Bliski istok kako bi odgovorili na ono što su zvaničnici u ponedeljak nazvali "pojačanim pretnjama Irana američkim vojnicima i objektima".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mile lala

pre 4 godine

Идкрено се нсдам да ће им те бомбардере и друго одобље, сачекати довоњсн број диверзананата дс им обезбеде сигурно и трајно приземљење.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija