• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

08.05.2019

17:26

MEJ ŠALJE OČAJNIČKU PORUKU SVOJIM POSLANICIMA: Izvucite pouku iz neverovatne LIVERPULOVE POBEDE!

Vesti

MEJ ŠALJE OČAJNIČKU PORUKU SVOJIM POSLANICIMA: Izvucite pouku iz neverovatne LIVERPULOVE POBEDE!

Podeli vest

Britanska premijerka Tereza Mej pozvala je poslanike da izvuku pouku iz neverovatne pobede Liverpula nad Barselonom, u trenutku kada zemlja želi da završi proces izlaska iz Evropske Unije

Na pitanje lidera opozicije Džeremija Korbina da li bi zatražila savet od menadžera Liverpula Jirgena Klopa o tome kako da postigne uspeh u Evropi, Mej je odgovorila takođe fudbalskom terminologijom.

- Ono što pobeda Liverpula pokazuje jeste da, kada svi misle da je gotovo, da vas je evropska opozicija porazila, da vreme ističe i da treba da priznate poraz, zapravo i dalje možemo da postignemo uspeh ako svi radimo zajedno - Rekla je Mej, prenosi AP.

(FOTO) PRODAVALI MINIĆE SA FOTOGRAFIJAMA AUŠVICA! Skandalozan potez australijske firme!

Liverpool je nadoknadio deficit od 3 : 0 u prvoj utakmici polufinala Lige šampiona protiv Barselone i jučerašnjom pobedom od 4 : 0 na Enfildu plasirao se u finale. 

Velika Britanija je glasala za izlazak iz EU 2016. godine, ali su poslanici u više navrata odbacili predlog Sporazum o Bregzitu premijerke Mej, tako da je datum izlaska pomeren.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija